Foto: Rolf Benz MODO

Nieuw op de meubelbeurs Keulen 2018:

Lekker ongecompliceerd – Rolf Benz MODO

Relaxen, uitschakelen en de tijd doorbrengen op de bank met mensen waar je van houdt. De modules van het nieuwe programma Rolf Benz MODO zijn als blokken gevormd en bieden een grote vormgevingsvrijheid. Het design is afkomstig van labsdesign.

“Ongecompliceerd” is het perfecte woord voor Rolf Benz MODO. Alle modules van deze bank die tot vlak boven de vloer doorloopt, hebben hetzelfde kleine zitraster van 67 cm, en elk element kan zowel gekoppeld als ook vrij op zich staan. Zo kunnen indelingen op elk moment worden gewijzigd. Voor het eerst biedt Rolf Benz in het programma MODO bovendien een losse bank aan voor drie personen met elk drie afzonderlijke zit- en rugkussens.

Met Rolf Benz MODO is de grootst mogelijke flexibiliteit mogelijk, ook in kleine vertrekken met lastige afmetingen – en vormt dankzij de symmetrische modules altijd een designerbank met perfecte afmetingen. De bank die tot vlak op de vloer doorloopt, biedt al in de basisuitvoering zonder losse kussens een comfortabel leuncomfort, beschikt echter ook optioneel over extra kussens in verschillende afmetingen voor individuele zit- en ligposities.

De bijzonder uitvoerige, aangenaam zachte en ook optisch nonchalante stoffering van Rolf Benz MODO bestaat in de zitting uit een sandwichstoffering met drie op het lichaam afgestemde schuimsoorten. Samen met de daarop aangebrachte mat van een innovatief hightechvezel wordt hierdoor een zeer zacht, vertraagd inveren tijdens het zitten mogelijk. Golfveren zorgen voor een extra ondervering. De zitkussens zijn met klittenband aan het frame bevestigd en kunnen voor het opkloppen worden verwijderd.

Toekomstige eigenaren geven hun bank Rolf Benz MODO een transparante uitstraling door met gestoffeerde banken en handige opbergmeubelen uitsparingen te creëren. De opbergmeubelen en de perfect passende open kast Rolf Benz 949 zijn leverbaar in drie houtoppervlakken en drie onderstelkleuren.

Producteigenschappen Rolf Benz MODO:

  • Losse bank in 2 totale breedtes (190 of 257 cm breed) of diverse koppelmodellen voor uiteenlopende, flexibele indelingsoplossingenIntegreerbare opbergmeubelen in eiken licht, eiken donker of notenhout oudgrijs met gelakt onderstel in verkeerszwart, umbragrijs of brons
  • Bij te plaatsen open kasten Rolf Benz 949 in eiken licht, eiken donker of notenhout oudgrijs met gelakt onderstel in verkeerszwart, umbragrijs of brons
  • Bijzonder uitvoerig verwerkte zitting voor een nonchalant, zacht zitgevoel: sandwichconstructie van schuimstoffen met verschillende soortelijk gewichten, daarover geplaatst een zachte mat, ondervering met golfveren
  • Verschillende optionele extra kussens
  • 2 zithoogten (41 of 43 cm)
  • Made in Germany
  • Design: labsdesign

Informatie bij: Rolf Benz

Reacties