Foto: 2018-01/rolf-benz-rondo-bank-3.jpg

Innovative Interior 2018 Winner: Rolf Benz RONDO

Onderscheiden met de ICONIC AWARD

Er is veel gebeurd sinds elegantie symbool stond voor vaste kussens en rechte posities. We zijn meer gaan ontspannen, we zijn speelser geworden en richten ons meer op de zintuigen. Dat willen we ook ervaren in onze vertrekken. Elegantie is tegenwoordig zacht en uitnodigend, losjes en nonchalant. Elegantie overtuigt met ranke rompen en vloeiende lijnen. Net als Rolf Benz RONDO, de nieuwste vorm van loungen in stijl - vormgegeven door This Weber en vervaardigt door Rolf Benz in het Zwarte Woud.

Rolf Benz RONDO bestaat uit een hoge en smalle, rondom lopende rugleuning. Daarop aangebracht zijn heerlijk zachte zitkussens in de comfortuitvoeringen “Lounge Deluxe” of “Lounge Plus”. De luxueuze rugkussens kunnen op wens worden voorzien van hoofdsteunen. Visuele lichtheid is altijd gegarandeerd dankzij een sierlijk onderstel en smalle gegoten poten. Perfect verwerkte naden vormen het bewijs van het vakmanschap van Rolf Benz.

Ook de vormgevingsmogelijkheden die Rolf Benz met RONDO biedt, zijn op uitstekende wijze gerealiseerd. Naast verschillende pootuitvoeringen en zithoogten is er keuze uit talrijke bankelementen voor individuele oplossingen in kleine en grote vertrekken. De bank RONDO krijgt een persoonlijke uitstraling door zijn grote keuze in bekledingen. Dankzij de lichte, tijdloze vorm kunnen onverschrokken kopers van banken zich gerust aan expressievere kleuren en materialen wagen.

Rolf Benz RONDO

- Losse bank in 3 totale breedtes (204, 225 of 246 cm breed) of koppelmodellen voor uiteenlopende indelingsoplossingen
- Gestoffeerde bankVerschillende optionele extra kussens
- Gegoten aluminium poten gelakt in RAL 9017 verkeerszwart, RAL 7022 umbragrijs of gepolijst
- Comfortuitvoeringen: Lounge Deluxe of Lounge Plus
- Made in Germany
- Design: This Weber
- Leverbaar als losse bank in stof vanaf € 4.291,–; in leer vanaf € 5.968,– .

Informatie bij: www.rolf-benz.com.

Reacties