Foto: huelsta-sofa-hs-420

hülsta sofa hs.420

Met een hoge of lage rugleuning, met een schuin of plat zijstuk – de hülsta sofa hs.420 voldoet met gemak aan alle wensen.

Deze serie banken brengt een nieuw gevoel van ontspanning in huis. De nieuwe aanbouwbank lijkt te zweven op zijn fijne houten frame en het filigraan onderstel. De bank is verfijnd, heerlijk zacht en nonchalant. Helemaal nieuw is bovendien het zelf ontworpen rugleuningconcept.

In de uitgangspositie staat de opvouwbare rugleuning van de hs.420 naar voren geklapt. De kussenachtige uitstraling maakt de bank optisch licht en uitnodigend. Voor een meer ontspannen stand kan de opengevouwen leuning stapsgewijs achteroverhellen. De hellingshoek kan ook als geheel worden versteld. Beter nog: omdat elke zitplek zijn eigen rugkussen heeft, kan iedereen die op de bank zit op zijn eigen manier relaxen.

De tweede functie van hs.420 is iets voor dwarsliggers. In de oorspronkelijke positie rusten de zijstukken elegant op het frame. Als u een dutje wilt doen, wat wilt relaxen of wilt lezen, kunnen ze omhoog worden gezet – en klaar is uw ligbank. hs.420 is leverbaar in twee zithoogtes, drie houtuitvoeringen en acht pootversies. Er zijn meerdere aanbouwopties.

Technische gegevens

Omvang van het programma: sofa, schakelsofa, hoekschakelsofa, schakelbank, longchair, gestoffeerde bank
- 8 pootvarianten
- 3 houten frames: naturel eiken, donker eiken en notenhout
- 2 zithoogten: 39 en 42 cm
- Rugleuning met omhoogklap- en kantelfunctie
- Meertraps verstelbaar zijdeel
- Vrije keuze uit de collectie stoffen en leder van hülsta sofa
- Ontwerp: Hoffmann Kahleyss
- Made in Germany

Meer informatie: www.huelsta-sofa.com

Reacties