BuzziCane, een sofa voor vakkundig wegdromen


01 September 2017

Met zijn exotische vintagelook zet BuzziCane van BuzziSpace geweven natuurlijk riet, hout en extra comfortabele kussens voorop.

Zo kun jij niets anders doen dan je er rustig in te laten wegzinken, je te laten omarmen door de grote leuningen en ver, vér weg te dromen. Een informele, excentrieke en comfortabele sofa die zich in elke omgeving thuis voelt.

BuzziCane is het resultaat van een samenwerking met de Nederlandse designers van Dumoffice. ‘We wilden een spannende bank ontwerpen die de schoonheid van vakmanschap alle eer aandoet’, vertellen ontwerpers Wiebe Boonstra en Marc van Nederpelt van Dumoffice. ‘Geweven riet wordt vaak op een nogal ouderwetse manier toegepast. Door het luchtige materiaal te integreren in een strak en stevig houten frame, krijgt het de grandeur die het verdient. Een ode aan vakmanschap en comfort.’

Schoonheid van vakmanschap

BuzziCane combineert de schoonheid van ambacht met een uitnodigend design. Waar het houtwerk bij zitbanken tegenwoordig verborgen blijft achter overvloedige stoffering, speelt het hier opnieuw een hoofdrol. En dat in combinatie met een geweven, natuurlijke rotanafwerking die een strakke toepassing krijgt in het uitgelijnde essenhouten frame. De oversized kussens verleiden je maar al te graag om je in deze sofa neer te vlijen en er nooit meer uit op te staan (of toch pas een paar uur later).

Luxueus velours

BuzziCane is beschikbaar als een-, twee- of driezitter die perfect past in zowel een huiselijke omgeving als een trofee office of hotellobby. Je kunt voor de stoffering kiezen tussen tal van materialen en tinten. Trendy zijn de zandkleuren en offwhites, of ga voor een extra luxueuze versie van zacht fluweel. Het frame is beschikbaar in blank of zwartkleurig hout.

AANBEVOLEN

Meubels: banken in alle soorten en maten

Bankstellen, fauteuils, hoekbanken of een grote po...

Opgeruimd te werk

Steeds meer mensen werken (een deel van hun werkti...

Pienza

Pienza - deze bank heeft keerbare zitkussens met P...

Diverse hoekbanken bij Vidato

Voor hoekbanken kunt u overal terecht! De hoekbank...

Tips voor het zoeken naar een bank

Om het zoeken naar de perfecte bank te vereenvoudi...

Caletta Caza

De Caletta & Caza en Calandra & Carlo zijn échte ...
Advertentie