1 Bank - 5 opstellingen

Op huisbezoek bij Fiona en haar gezin vroeg IKEA of ze 5 opstellingen van de VALLENTUNA bankstel wilde uitproberen. Experimenteren maar!

27 Mei 2018

Een knusse plek om in weg te kruipen

Binnen blijven is het nieuwe naar buiten gaan! Door alle losse delen tegen elkaar aan te schuiven, kan het hele gezin ontspannen hoe ze willen - liggend, zittend of knus in een hoek gekropen.

Doe je eigen ding

Voor wanneer iedereen z'n eigen ding wil doen, maar toch samen wil zijn, hebben we de afneembare rugleuningen in het midden geplaatst, met een los deel voor net dat beetje privacy en ruimte voor jezelf.

Gewoon gezellig samen zijn

Deze opstelling is om met elkaar te kunnen kletsen, met veel mogelijkheden om op verschillende plekken te zitten in 2 of 3 losse delen. Een ongelukje als je een drankje drinkt is geen probleem, want de bekleding is zo los te halen en te wassen.

Een film- of serie-marathon

Deze opstelling is perfect voor een weekend voor de tv. De verschillende delen zijn hier samengevoegd, met de rugleuningen zo dat je goed tv kan kijken. Zak maar onderuit en start de voorstelling!

Een slaapplek voor gasten

Een slaapdeel zorgt ervoor dat gasten makkelijk kunnen blijven slapen. Fiona en Bobby hadden in een paar minuten de bank omgetoverd tot een bed. Als het bed niet wordt gebruikt, kan het beddengoed in de ingebouwde opbergruimte van de voetenbank.

Reacties