1 Bank - 5 opstellingen

Op huisbezoek bij Fiona en haar gezin vroeg IKEA of ze 5 opstellingen van de VALLENTUNA bankstel wilde uitproberen. Experimenteren maar!

Een knusse plek om in weg te kruipen

Binnen blijven is het nieuwe naar buiten gaan! Door alle losse delen tegen elkaar aan te schuiven, kan het hele gezin ontspannen hoe ze willen - liggend, zittend of knus in een hoek gekropen.

Doe je eigen ding

Voor wanneer iedereen z'n eigen ding wil doen, maar toch samen wil zijn, hebben we de afneembare rugleuningen in het midden geplaatst, met een los deel voor net dat beetje privacy en ruimte voor jezelf.

Gewoon gezellig samen zijn

Deze opstelling is om met elkaar te kunnen kletsen, met veel mogelijkheden om op verschillende plekken te zitten in 2 of 3 losse delen. Een ongelukje als je een drankje drinkt is geen probleem, want de bekleding is zo los te halen en te wassen.

Een film- of serie-marathon

Deze opstelling is perfect voor een weekend voor de tv. De verschillende delen zijn hier samengevoegd, met de rugleuningen zo dat je goed tv kan kijken. Zak maar onderuit en start de voorstelling!

Een slaapplek voor gasten

Een slaapdeel zorgt ervoor dat gasten makkelijk kunnen blijven slapen. Fiona en Bobby hadden in een paar minuten de bank omgetoverd tot een bed. Als het bed niet wordt gebruikt, kan het beddengoed in de ingebouwde opbergruimte van de voetenbank.

reacties
anderen bekeken ook

Tips voor het zoeken naar een bank

Guido van Loon

Hoekbank Valentina - Cognac - Leer

Zo vind jij de bank die bij jou past!

Guido van Loon

Hoekbank Oriental - Zwart - Leer - Stof

Hoekbank Pinoccio - Bruin

Meubels: banken in alle soorten en maten

Guido van Loon
Advertentie
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.

Advertentie
Advertentie