array(2) { ["path"]=> string(131) "cashencarrylandelijkwonen.nl/component/virtuemart/klepbanken/klepbanken-nieuw/klepbank-zonder-armleuning-schuine-rugleuning-details" ["query"]=> string(8) "Itemid=0" }
Partner

Cash en Carry Landelijk Wonen

Cash en Carry Landelijk Wonen is dé specialist op het gebied van landelijke meubels en landelijk wonen. In onze showroom/winkel van ruim 3000m2 hebben zij een schitterende collectie meubelen.

Cash en Carry Landelijk Wonen is gevestigd in Gieten, Drenthe. Ons royale pand ligt op slechts een steenworp afstand van de doorgaande wegen de N33 (Assen – Veendam) en de N34 (Emmen – Groningen) waardoor wij gemakkelijk te bereiken zijn.

Veel van de meubelen zijn op voorraad en hierdoor direct mee te nemen. Ook kunt u er voor kiezen om gebruik te maken van onze bezorgservice. Doordat zij werken met eigen chauffeurs kunnen zij al de producten, tegen een aantrekkelijke prijs, leveren door het hele land.

MEER TONEN

Klepbank Schuine Rug

Een nieuwe klepbank zonder armleuning. Deze klepbank heeft een schuine rugleuning en strakke bovenkant.

Klepbank

Kleine maten klepbanken hebben 1 klep, grote maten hebben 2 kleppen.

Lengte: Verkrijgbaar in verschillende lengtes, van 150 cm tot 290 cm. Zit hoogte: 48 - 50 cm. Zit diepte: 48 - 50 cm. Rug hoogte: gemiddeld 90 cm.

Het mogelijk alle klepbanken in elke gewenste kleur te leveren. Neem hiervoor contact met ons op.

 

Meer lezen over
'Klepbank Schuine Rug'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.