Retro meubelen weer helemaal trendy

Het merk Harvink laat zien dat retro-meubelen helemaal van nu zijn én goed samen gaan met design en kwaliteit. Is jouw aandacht getrokken?

Een retro interieur is helemaal van nu!

We zien het steeds meer terugkomen: retro meubelen. Eerlijk is eerlijk, een retro interieur heeft ook wel een hele bijzondere uitstraling en geeft echt karakter aan een ruimte. Wat typerend is voor een retro interieur is de bijzondere kleurkeuze, het houtgebruik en de vaak donkere kleuren die gebruikt worden. 

Harvink haalt retro terug

Het merk Harvink vind je bij Eltink Interieur in Wijchen. Dit merk laat perfect zien dat retro weer helemaal terug is van weg geweest! Door het gebruik van bijzondere stoffen en hout, komt de retrolook terug naar Nederlandse huishoudens.

Kijk bijvoorbeeld maar eens naar bank Armslag. Deze bank laat zien dat comfort en een retrolook perfect samen gaan! Ook de fauteuils van dit merk geven allen een knipoog naar de retrojaren door het gebruik van hout en het bijzondere design. Kijk maar eens naar deze fauteuil

Tips voor een retro interieur

Ben jij helemaal weg van een retro interieur en ben je nog op zoek naar wat tips hoe jij de retro jaren naar jouw huiskamer kunt halen? Dan helpen we je daar graag bij!

Tip 1: Maak een moodboard. Zo kom je er al snel achter wat voor retro stijl jij hebt en welke meubelen hier het beste bij gaan passen.

Tip 2: Ga voor kleur! Zorg ervoor dat jouw interieur genoeg kleur in zich heeft. Dit is namelijk typerend voor een retro look. Het zou jammer zijn als je huis te donker is en geen retro-look uitstraalt.

Tip 3: Ga voor meubelen met een retro look. Denk hierbij aan een dressoir gemaakt van donker hout en een bank met een retro stof. Vind je het lastig om dit te bepalen? Neem rustig de tijd om jouw perfecte retro interieur samen te stellen!