Foto: Goossens_fenix2

Aan tafel!

Ervaar de perfecte balans tussen duurzaamheid en elegantie met eettafel Fenix van Goossens en maak van elke maaltijd een bijzondere ervaring

28 Juni 2024

Het blad van deze eettafel is gemaakt van Greengridz®. Bij het produceren van dit innovatieve product wordt minder materiaal, minder CO2-uitstoot en minder afval gebruikt. Een duurzame keuze.

Eettafel Fenix
Het blad van deze eettafel is afgewerkt met een toplaag van Fenix. Deze extra matte laag is onderhoudsvriendelijk en hygiënisch. Vingerafdrukken zijn niet zichtbaar en door de antibacteriële eigenschappen is het tafelblad gemakkelijk schoon te houden. Dankzij het zelfherstellende vermogen van Fenix blijft deze tafel er als nieuw uitzien, zelfs met intensief gebruik.

Eetkamerstoel Noomi
Met zijn kenmerkende ronde rug die het lichaam omarmt als een warme omhelzing, biedt eetkamerstoel Noomi een ergonomische zitervaring. Noomi straalt in zijn veelzijdigheid, met keuze uit diverse kleuren en onderstellen die elke eetkamer een unieke uitstraling geven. De hoogwaardige zitting staat garant voor urenlang comfortabel tafelen.

Met deze eyecatchers zijn heerlijke en onbezorgde diners gegarandeerd! Eettafel Fenix en eetkamerstoel Noomi zijn verkrijgbaar op goossenswonen.nl of in een van de 26 inspiration stores.

Verkoopprijs eettafel Fenix vanaf € 1.629,-
Verkoopprijs eetkamerstoel Noomi vanaf € 199,-

Reacties