Tweedehands of nieuwe traplift?

Wilt u een veilige traplift maar niet de hoofdprijs betalen? Denk dan eens aan een tweedehands traplift.

Waar moet u op letten?

Aangezien iedere trap anders is en de traplift precies op maat moet passen, raden wij u af om een tweedehands traplift via marktplaats te kopen. Wel kunt u een tweedehands traplift bij een erkende trapliftfabrikant kopen. Bij Handicare krijgt u een volledig en uitgebreid gecheckte tweedehands trapliftstoel met motor die aan alle veiligheidseisen voldoet. De trapliftrail wordt altijd nieuw en op maat gemaakt.

Hoeveel scheelt het in prijs t.o.v. een nieuwe traplift?

Wanneer u kiest voor een volledig goedgekeurde tweedehands traplift mét nieuwe rail dan scheelt dit u toch al gauw 1000 euro op de nieuwprijs. Dat is toch lekker meegenomen!

Meer informatie?

Kijk op de website van Handicare voor meer informatie over tweedehands trapliften. https://handicare-trapliften.nl/tweedehands-traplift/

Voordelen bij Handicare:

  • Al onze gebruikte trapliften worden geleverd met een geheel nieuwe rail, op maat gemaakt voor uw trap. Zo garanderen wij u veiligheid en beloopbaarheid van de trap.
  • U heeft één jaar garantie op onze gereviseerde trapliften.
  • Uw stoel en motor zijn uitgebreid nagekeken en getest wanneer ze geplaatst worden bij u thuis.
  • Handicare is een Nederlandse trapliftfabrikant met meer dan 130 jaar ervaring in (trap)liften.
  • Wij kunnen uw traplift al binnen 5 werkdagen plaatsen.
  • Met andere woorden: De kwaliteit van onze tweedehands trapliften doet niet onder voor die van de nieuwe trapliften van Handicare.