Foto: Langer-Thuis-in-Huis

Langer Thuis in Huis

Langer Thuis in Huis is dé digitale gids voor iedere senior die op een prettige en veilige manier in zijn eigen huis wil blijven wonen.

Je vindt er vlot geschreven artikelen over allerlei uiteenlopende onderwerpen: benieuwd naar een opeethypotheek of de AOW bedragen van 2022? Langer Thuis in Huis houdt je op de hoogte.

Eén van de grootste, en fijnste, onderdelen is de keuzehulp: een uitgebreid artikel dat de lezer helpt een keuze te maken bij een bepaald middel. Zo zijn er keuzehulpen voor de inloopdouche, scootmobiel, drempelhulp, en noem maar op!


De keuzehulpen van Langer Thuis in Huis zijn onafhankelijk en compleet. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een 45 km auto? Lees dan de bijbehorende keuzehulp. Daarin vind je alle opties voor een 45 km auto, de voor- en nadelen, de kosten en natuurlijk de financieringsmogelijkheden. Ook heeft Langer Thuis in Huis contact met verschillende betrouwbare leveranciers waarbij je meteen, kosteloos en vrijblijvend, een brochure kan opvragen.Naast de vele keuzehulpen bieden ze ook informatieve artikelen over onder andere veiligheid, geldzaken en gezondheid. Meer weten over bijvoorbeeld erfbelasting, inbraakpreventie, geheugentraining of valpreventie? Dan ben je bij Langer Thuis aan het juiste adres!

Om de kwaliteit van de artikelen te waarborgen, werkt Langer Thuis in Huis samen met verschillende experts: een diëtiste, twee financieel adviseurs, een eenzaamheidsdeskundige, Alzheimer Nederland, en dit worden er steeds meer. Zo voorzien zij hun lezers met kloppende en goed onderzochte artikelen.

Hoewel kwaliteit bij Langer Thuis in Huis altijd voorop staat, ligt de kracht van de gids in het presenteren van feitelijke informatie op een frisse en overzichtelijke manier. Het is toegankelijk voor iedereen en heeft altijd een gezonde dosis gezelligheid. Zo hebben ze leuke artikelen gevuld met kerstfilms, recepten voor stoofpeertjes en zelfs een exclusief interview met Gerard Cox.

Kortom: Langer Thuis in Huis is er voor iedereen die graag veilig en gezellig in zijn of haar eigen huis wil blijven wonen. Nu en in de toekomst.

 

Reacties