Foto: 2014/Viking-wijnkelderkast-grand-cru.jpg

Viking wijnkelderkast

De mooiste wijn krijgt de beste koeling met Viking wijnkelderkast.

De mooiste wijnen verdienen voor opening de best denkbare ligplaats. Dat is de superieure wijnkelderkast van Viking. Die biedt in drie verschillende temperatuurzones plaats aan maar liefst 150 flessen wijn. U proeft exact de smaak zoals de wijnboer hem heeft bedoeld. Over grand cru gesproken.

Ware wijnkenners beschouwen de Viking wijnkelderkast als een onmisbaar koelsysteem. Ze bewaren daarin hun waardevolle wijnen op de beste temperatuur. Het systeem bewaakt dat deze temperatuur (in te stellen tussen 6 en 18 graden Celsius) constant gelijk blijft. Wijnen blijven optimaal in conditie. Ook dankzij het ultravioletwerend gehard glas en het mat zwart interieur die het daglicht geen kans geven. De vijf onderste schappen zijn voorzien van hoge esdoornhouten fronten die oudere wijnen het beste beschermen.

Het genot begint al voor het drinken. Zet twee rekken schuin en plaats daar een te openen fles wijn tegenaan. Buiten het heerlijke (voor)uitzicht bezinkt de wijn op deze manier optimaal.

De Viking wijnkelderkast beschikt over vijftien rekken met plaats voor 150 flessen wijn van 75 cl. Ook voor magnums en halve liter flessen is uiteraard plaats. De uitschuifbare rekken zijn eenvoudig uit te nemen. Schoonmaken is kortom een simpel karwei. Geef wijn drinken een extra dimensie met deze grand cru onder de wijnkelderkasten.

Meer informatie: www.vikingrange.nl

Publicatiedatum: 26 april 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties