Foto: ATAG-Wijnklimaatkast-1

Luxe ATAG wijnklimaatkast – de ultieme wijnkelder in een bekroond design

Uit liefde voor wijn, met respect voor het verhaal. Deze ATAG wijnklimaatkast is gemaakt voor fijnproevers, wijnfanaten en levensgenieters.

Hij bewaart de beste flessen voor het perfecte moment door te voldoen aan de basisprincipes van de traditionele wijnkelder: geen uv-licht, geen trillingen en een stabiele luchtvochtigheid. De ATAG wijnklimaatkast biedt ruimte aan een wijncollectie tot 189 flessen, heeft een stijlvol serveergedeelte en drie klimaatzones. De ingebouwde camera is verbonden met de geïntegreerde Vivino App zodat het unieke verhaal van iedere wijn binnen handbereik is.
De ATAG wijnklimaatkast is de ultieme wijnkelder en werd bekroond met de prestigieuze Golden IF Award. Het volledig uittrekbare serveergedeelte van beukenhout presenteert elke wijn met respect en in stijl. Voor het serveren kunnen de wijn en de glazen in deze zone al op de juiste temperatuur gebracht worden. De instelbare ledverlichting met bewegingssensoren zorgt voor sfeervolle verlichting.

Klimaatzones

Laat die Bordeaux nog even rijpen en serveer de Sauternes licht gekoeld. De ATAG wijnklimaatkast heeft drie klimaatzones die via het touchscreen apart instelbaar zijn op een temperatuur tussen de 5°C en 20°C. Zo is elke wijn op de temperatuur die hij verdient.

Respect voor licht, lucht en zicht

Dankzij het isolatieglas met uv-coating heeft licht geen invloed op de smaak en de kleur en is de collectie toch altijd goed zichtbaar. De optimale luchtvochtigheid zorgt ervoor dat kurken altijd goed blijven. De wijnen worden trillingvrij bewaard op de legplateaus met telescopische geleiding met soft-close.

Tech ontmoet traditie

Ontdek alles over de wijn door het etiket te scannen met de ingebouwde camera die in verbinding staat met de geïntegreerde Vivino App. Daarnaast is er de Connect Life Wine Climate Cabinet app met gedetailleerd wijnvoorraadsysteem. Zowel het licht als de temperatuur kunnen via de app ingesteld worden.

Verdubbel de wijnkelder

De ATAG wijnklimaatkast is uit te breiden met een bewaarkast met één instelbare temperatuurzone. Met eveneens een capaciteit van 189 flessen kan hiermee een nog uitgebreidere wijnvoorraad lange tijd onder perfecte omstandigheden bewaard worden.

Beide wijnklimaatkasten hebben een afmeting van 74,5cm x 70cm x 192cm (LXBXH). De verkoopadviesprijs van de ATAG wijnklimaatkast is € 7.399,-. de aanvullende uitvoering heeft een verkoopadviesprijs van € 5.499,-.

Voor meer details en verkooppunten kijk op wijnklimaatkast.atag.nl

Reacties