Wat doen de Keukenvernieuwers?

Van eenvoudig tot luxueus, van een simpele tot een uitgebreide keukenrenovatie of zelfs een compleet nieuwe keuken. Wij renoveren keukens!

Met veel passie en overgave gaan onze Keukenvernieuwers voor u aan de slag. Meestal is hak- en breekwerk overbodig en wordt de keukenrenovatie vaak al in één of twee dagen gerealiseerd. We leveren professioneel vakwerk. Dit geldt zowel voor het vervangen van een keukenla tot het installeren van een vaatwasser of afzuigkap.

Een van de meest uitgevoerde werkzaamheden is het vervangen van de keukendeurtjes. Als deze scheef hangen, niet meer goed sluiten of wanneer de folie lostlaat is het tijd voor vernieuwing. Een andere reden voor het vervangen van keukendeurtjes kan zijn dat de stijl niet meer in de smaak valt en u toe bent aan een andere uitstraling van de keuken. U kunt kiezen uit tientallen soorten deurtjes van hoge kwaliteit. Met of zonder greep, in verschillende stijlen en kleuren.

Goed om te weten; wij kunnen alles op maat maken! 

Meer informatie?
Meer informatie over de mogelijkheden voor keukenrenovatie door De Keukenvernieuwers? Kijk op www.dekeukenvernieuwers.nl en maak vrijblijvend een afspraak met een Keukenvernieuwer bij jou in de buurt.