Foto: Vaderdag

VIJF TIPS VOOR EEN ONVERGETELIJKE VADERDAG

Op zondag 18 juni is het Vaderdag, hét moment om alle papa's te verrassen met een liefdevol gebaar.

16 Mei 2023

Omdat juist de kleine dingen in het leven een wereld van verschil kunnen maken, geeft Brabantia je graag vijf tips voor een bijzondere Vaderdag.


Tip 1- Maak een feestje van de wasdag


Maak van het drogen van de was een gezellige activiteit en hang samen buiten de was op aan de droogmolen. De natuur doet vervolgens zijn werk: de zon werkt als een natuurlijk bleekmiddel voor witte was en de wind vermindert kreukels. Daarnaast is het buiten drogen van was niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Win-win-win!

Tip 2 – Begin de dag goed met een ontbijtje op bed

Begin Vaderdag goed en breng je vader een ontbijtje op bed. Wat dacht je van een omelet, een vers croissantje of een stukje huisgemaakte taart? Van  Garde  tot  Bakset : met de handige keukenhulpjes uit de  Tasty+ collectie  is het klaarmaken van een lekker ontbijt zo gepiept. Een beter begin van de dag is er niet!

Tip 3 - Afval verzamelen in stijl

Werkt je vader regelmatig vanuit huis? Verfraai dan zijn thuiswerkplek met de nieuwste  Bo Hi Afvalemmer . Deze ruimtebesparende afvalbak past perfect in elke hoek, is gemakkelijk in gebruik en ook nog eens een duurzame keuze: gemaakt van 52% gerecycled materiaal en voor 98% recyclebaar na gebruik. Afval verzamelen wordt zo nóg leuker!

Tip 4 – Nodig je vader uit voor een picknick in het park

Breng Vaderdag door in een mooi park en trakteer hem daar op een zelfgemaakte picknick. De sandwiches serveer je in de  Make & Take Lunchbox , voor de salade gebruik je de  Make & Take Salade Lunchkom  en neem wat water met vers fruit mee in de  Make & Take Waterfles . Vergeet de  Bestekstek  niet en geniet van een heerlijk moment samen.

Tip 5 – Liefde gaat door de maag

Verras je vader met een gezellige barbecue. Haal de boodschappen voor zijn favoriete gerechten in huis, snijd het stokbrood op de houten  Snijplank , gebruik de  Keukentang  voor het omdraaien van vlees, vis of groente en met de  Kurkentrekker  open je een mooie fles wijn. Eet smakelijk!

Reacties
Anderen bekeken ook