Zeolith®: schone én droge vaat

Een vaatwasser die niet alleen je vaat reinigt, maar ook perfect droogt: het innovatieve Zeolith®-droogsysteem in de Siemens vaatwassers maakt dit mogelijk.

Het Zeolith®-droogsysteem

Zeoliet® is een natuurlijk mineraal met een zeer bijzondere eigenschap. Het zeoliet, dat zich in een reservoir in de bodem van de vaatwasser bevindt, heeft tijdens het vaatwasproces een tweeledige werking. Dankzij zijn speciale oppervlak en kristallen structuur neemt het mineraal vocht op en zet het om in energie. Zeoliet neemt niet in werking af, hierdoor kun je de gehele levensduur van jouw vaatwasser genieten van een glanzend droogresultaat.

Meer dan alleen drogen

Siemens vaatwassers met Zeolith®-droogsysteem overtuigen niet alleen door hun energiezuinigheid, maar ook bij het reinigen, drogen én comfort. Vaatwassers met Zeolith®-droogsysteem zijn tot wel 10% zuiniger dan de grenswaarde voor energie-efficiëntieklasse A+++. Daarnaast beschikken de Zeolith® vaatwassers ook over het glansDroog programma, wat vlekken op je glazen voorkomt en ze nog meer laat glanzen.

                  

Best getest door consumenten

De Siemens iQ700 SN278I07TE vaatwasser met Zeolith®-technologie kreeg in februari 2016 het predicaat Best Getest van de consumentenbond. De vaatwasser werd beloond met een 7.3 door zijn perfecte droogresultaten en water besparende systeem.