string(1) "a"

Nieuwe vaatwasser van Indesit: schoon in 28 minuten

Indesit lanceert een nieuwe serie vaatwassers: betaalbaar en met een energieklasse tot A+++.

Ze beschikken over het krachtige Fast&Clean programma voor een schone vaat in slechts 28 minuten. Het dagelijkse programma start je eenvoudig met de Push&Go-functie. En niet onbelangrijk: de nieuwe vaatwasser van Indesit is erg mooi met zijn minimalistische design en verfijnde details.

Van ontbijt tot bedtijd: Indesit koestert het gezinsleven en weet hoe kostbaar tijd met elkaar is. Daarom maakt Indesit het huishouden graag simpel, bijvoorbeeld met Push&Go. Eén druk op de Push&Go knop is voldoende om het dagelijkse programma te activeren. Het is zo intuïtief dat een kind de (vaat)was kan doen!

Fast&Clean: schoon in 28 minuten

Veel gezinnen hebben behoefte aan snelle reinigingsprogramma’s: handig voor als je een feestje hebt, of wanneer je achterloopt met de vaat. Indesit ontwikkelde het Fast&Clean programma dat een perfect schone vaat garandeert in slechts 28 minuten. Nog even snel de borden afwassen voor het avondeten? Geen probleem voor Indesit!

Betere droogprestatie door Auto-Door-functie

Naast de krachtige reiniging zorgt de nieuwe vaatwasser van Indesit ook voor verbeterde droogprestaties dankzij de Auto-Door-functie. De deur van de vaatwasser opent automatisch aan het einde van het programma, zodat de vaat goed kan drogen aan de lucht.

De nieuwe vaatwasser is beschikbaar als vrijstaande en als inbouw-variant.

Ga voor meer informatie naar www.indesit.nl.

Meer van Whirlpool
Reacties