Foto: franke-largo-spoelbak

Stijlvolle en functionele Largo spoelbak Franke

Speciaal voor hobbykoks en iedereen die van een opgeruimde keuken houdt: de Largo spoelbak van Franke.

De spoelbak wordt niet vaak gezien als de eyecatcher van een keuken. Toch is het een onmisbaar onderdeel van deze ruimte.

De Largo is ingesteld op design, maar zeker ook op functionaliteit. Dankzij slimme functies bespaart de spoelbak tijd en vooral moeite. Naast de reguliere spoelbak bevinden zich twee geïntegreerde compartimenten. Het achterste en tevens grootste compartiment is bestemd voor organisch afval. In de uitneembare emmer kan - direct vanaf de snijplank - 5,5 liter organisch afval geschoven worden.

Het kleinere compartiment vooraan doet dienst als opbergruimte voor al die spullen die je in de keuken nodig hebt, maar liever niet ziet. Vaatdoeken, schuursponsjes en afwasborstels bijvoorbeeld. Beide compartimenten open je eenvoudig en elegant door een zachte druk op de deksel. De perfect op elkaar afgestemde accessoires - een verschuifbare snijplank van antibacteriële kunststof en een roestvrijstalen afdruipbakje - maken het plaatje compleet.

Franke drukknopsysteem

De Largo biedt daarnaast een innovatieve oplossing op het gebied van waterafvoer. Door middel van het nieuwe Franke drukknopsysteem hoef je nooit meer met je handen in vies water om de afvoer open te zetten. De knop staat op kraanhoogte en het systeem is vergelijkbaar met die van een balpen: de afvoer is open als de knop is ingedrukt.

Frans Colen, Marketing & Communicatie Manager bij Franke Nederland: 'Het Largo Work Center zorgt ervoor dat de spoelbak een essentieel werkgebied in de kookvoorbereiding wordt. Zeker in combinatie met een kraan met uittrekbare slang of handdouche is dit systeem voor iedere kok een aanwinst in de keuken.'

Meer informatie: www.franke.nl

Publicatiedatum: 21 maart 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties