Foto: /281111.jpeg

Reginox: Echt Hollands

Met oog voor mens en natuur ontwerpt en produceert Reginox met de modernste technieken haar producten.

Met oog voor mens en natuur ontwerpt en produceert Reginox met de modernste technieken haar producten.

Reginox heeft een breed assortiment spoelbakken, wastafels, kranen, werkbladen en keukenaccessoires. Met meer dan 35 jaar ervaring heeft u een Echt Hollands kwaliteitsproduct in uw keuken.

 

Het ontwerp en design van de producten van Reginox vindt plaats in Rijssen. Met een eigen ontwerpafdeling en gereedschapmakerij is Reginox in staat om haar eigen producten te ontwikkelen, produceren en haar machinepark te onderhouden.

Reginox produceert haar producten met een vergaande geautomatiseerde en geavanceerde productie. Elke Reginox spoelbak is vervaardigd uit het beste roestvrijstaal en met de beste dieptrektechnieken. Daardoor is Reginox ook in staat om haar assortiment verder uit te breiden, te finetunen en de kwaliteit te bewaken. Reginox heeft de afgelopen jaren een sterke en concurrerende positie op de wereldmarkt ingenomen.

De aanschaf van Reginox producten betekent ook bijdragen aan verantwoorde productiemethoden. Een groot aantal factoren dragen bij aan het behoud van ons milieu en het welzijn van toekomstige generaties.

Sinds 1976! Trots is Reginox op meer dan 35 jaar ervaring, het kwaliteitsniveau, service en betrokkenheid bij klanten die ze hebben bereikt door haar geschiedenis.

Met Reginox heeft u een Echt Hollands kwaliteitsproduct!

Meer informatie: www.reginox.nl

Publicatiedatum: 27 maart 2012

Reacties