Ingelaste spoelbak

De spoelunit wordt naadloos ingelast in het rvs blad.Dit zorgt ervoor dat uw spoelbak één geheel vormt met uw werkblad. Uitermate strak en hygiënisch!

Zeer hygiënisch door naadloze integratie

Het hart van uw keuken

De spoelbak is het hart van uw keuken! 60% van het werk in de keuken gebeurt aan de spoelunit. Of het nu gaat om handen wassen, afwassen of het afspoelen van groente en fruit, uw spoelunit wordt intensief gebruikt.

Het is daarom van cruciaal belang dat de spoelunit is gemaakt van sterk, duurzaam en kwalitatief hoogwaardig materiaal. Daarnaast is het van groot belang dat u uw spoelbak eenvoudig kunt reinigen en onderhouden.

Zeer uiteenlopend assortiment

U profiteert van een groot assortiment aan rvs spoelbakken van diverse bekende merken. Tevens kunnen de spoelunits uitstekend naadloos in onze rvs aanrechtbladen en rvs werkbladen verwerkt worden.

Zo treft u rvs spoelbakken waarbij functionaliteit belangrijk is, bijvoorbeeld in de professionele keuken, of zogenoemde design spoelbakken waarbij alles draait om het esthetisch aspect, hierbij denkende aan de particuliere keuken.

Een ronde spoelbak, een rechthoekige spoelbak, een vierkante spoelbak of toch liever een dubbele spoelbak? De mogelijkheden zijn enorm.

Staat de door u gewenste spoelbak er niet tussen? Neemt u gerust contact met ons op en wij kijken met u mee om te zien of de rvs spoelbak die u in gedachte heeft, ook te realiseren is in uw rvs aanrechtblad of rvs werkblad.

Zeer hygiënisch door naadloze integratie

De door u gekozen spoelunit, wordt naadloos ingelast in het rvs blad. Dit zorgt ervoor dat uw spoelbak één geheel vormt met uw werkblad. Buiten dat het er uitermate strak uit ziet, is het bovendien ook nog eens hygiënisch. Doordat er geen naden inzitten, is het erg makkelijk schoon te maken en kunnen water en restjes afval gemakkelijk in de spoelbak worden geveegd. De restjes kunnen niet tussen de randen blijven zitten.

Onderhoud rvs spoelbak

Rvs is zeer onderhoudsvriendelijk, voor het dagelijkse
onderhoud gebruikt u gewoon een spons (geen schuurspons)
met wat afwasmiddel.
Om de glans van de spoelbak langer te behouden kunt u het
volgende doen: behandel de unit (min.) 1 x per maand met
Zep Inox Cleaner. Breng het middel aan op een zachte doek en
wrijf de spoelbak er goed mee in.