Foto: Skyline

Skyline Edge Base eilandkap van berbel

Slanke vormgeving en indrukwekkend verlichtingsconcept

27 November 2023

De afzuigkapspecialist berbel lanceert een nieuw basismodel binnen de Skyline Edge-serie eilandkappen met liftsysteem; de Skyline Edge Base. De Skyline Edge Base is voorzien van basisfuncties en heeft een smalle lineaire kap. Dit nieuwe, smallere ontwerp geeft de Skyline-serie een moderne esthetiek en lichtheid. Het slanke silhouet wordt geaccentueerd door een elegante, smalle lichtrand.

Het liftsysteem biedt met een verstelhoogte van maximaal 1200 mm meer dan genoeg ruimte om de Skyline Edge Base in de ideale positie boven de kookplaat te brengen. Naast de effectverlichting biedt de eilandkap ook een krachtige LED-kookplaatverlichting. Allebei kunnen worden ingesteld op verschillende lichtsterkten en kleurtemperaturen om naar wens een warme, uitnodigende sfeer of een koele, moderne ambiance te creëren en de kookplaat optimaal te verlichten.

Indrukwekkend lichtconcept

De kleurtemperatuur en helderheid van de LED-kookplaatverlichting kunnen traploos worden aangepast aan individuele voorkeuren. Bovendien zorgt de stijlvolle lichtrand voor een prettige sfeer. Het licht wordt zo een designelement.

De basisfuncties, zoals het liftsysteem, de afzuiging en de verlichting, zijn eenvoudig te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening. Een extra bedieningsmogelijkheid is beschikbaar via de nieuwe berbel+ app op de smartphone of tablet, die via bluetooth verbonden is met de Skyline Edge Base. Alle afstandsbedieningsfuncties kunnen ook via deze app worden geregeld. De app biedt een hoge mate van flexibiliteit en duidelijkheid bij het beheren van de geselecteerde instellingen.

De eilandkap is verkrijgbaar in de breedtes 100 cm en 120 cm en is standaard voorzien van een fraaie plafondplaat van hoogwaardig RVS en optioneel met actiefkoolfilter of onderhoudsvrij permalyt®-recirculatiefilter. De Skyline Edge Base is verkrijgbaar in matzwart, zwart en wit en past in elk keukenontwerp.

www.berbel.nl

Meer van berbel afzuigkappen
Reacties