Profielfoto van Diepeveen Keukens en Badkamers b.v.
Diepeveen Keukens en Badkamers b.v.
Distributiestraat 59, 4283 JN Giessen
maandag
Gesloten
dinsdag
09:30 - 17:00
woensdag
09:30 - 17:00
donderdag
09:30 - 17:00
vrijdag
09:30 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Sfeervol wonen

Binnenkijken in een sfeervol interieur in Werkendam.

Sfeervol wonen, Werkendam

Binnenkijken in een sfeervol interieur in Werkendam.

Cinewall: gezellig met een drankje op de bank voor de prachtige Cinewall genietend van de gezellige sfeerhaard. De houtlook fronten van de keuken komen terug in deze Cinewall wat zorgt voor een passend geheel. De stalen glazen deuren creëren een optisch grotere ruimte. De nissen maken ruimte voor gezellige accessoires.

Keuken: geniet van de rust en ruimte in deze prachtige stijlvolle keuken. Door het gebruik van lichte en donkere tinten creëerde we een perfecte balans in contrast. De houtlook fronten zorgen voor de warmte waarbij het werkblad “Calacatta Gold” een verfrissend effect heeft op het geheel. Ook aan opbergruimte geen gebrek!

Badkamer: ultiem genieten van de luxe elementen in deze grote badkamer. Het douchebankje zorgt onder andere ervoor dat je extra gemakkelijk en lang geniet van de douche. De grote spiegel en het badmeubel met twee spoelgedeeltes heeft genoeg ruimte voor twee personen. In de nissen is er ruimte voor de handdoeken, wasmanden en decoratie!

Kast masterbedroom: deze maatwerk kast is voorzien van prachtige stijlvolle grepen en kleurt prachtig mee in het interieur. Ook creëert de kast een opgeruimd gevoel wat zorgt voor een extra ontspannen nachtrust.

Toilet: het toilet is voorzien van een warme zandkleurige tegel. Deze in combinatie met het toilet en de accessoires zorgen voor een sfeervol geheel. De bedieningsplaat is voorzien van ledverlichting.