Foto: me26502293_all_829853

REVEGO opent deuren in jouw interieur

REVEGO is de oplossing voor flexibel ruimtegebruik die nieuwe mogelijkheden schept in de interieurwereld.

04 September 2023

Dit nieuwe vouwschuifdeursysteem zal het immers mogelijk maken om in een handomdraai een thuiskantoor, een keukenzone of zelfs een heel woongedeelte te laten verdwijnen of verschijnen.

Met deze gloednieuwe productcategorie van Blum open je letterlijk de deuren naar nieuwe inzichten in ruimtegebruik. Blum biedt met REVEGO de ideale oplossing voor multifunctionele ruimtebenutting. Of het nu om een toepassing met enkel of dubbele deuren gaat, de volledige opslaande fronten van deze schuifdeur verdwijnen in hun eigen smalle corpus zodat ze in geopende positie volledig uit het zicht opgeborgen worden.

Door het grote gebruiksgemak van REVEGO, zult u helemaal niet merken hoeveel complexiteit er achter deze innovatieve vouwschuifdeur schuilgaat. Een lichte aanraking volstaat om de deur te openen en ze volledig in de pockets te laten verdwijnen. Om ze nadien terug te sluiten, hoeft de gebruiker allen maar op de deur te duwen om ze opnieuw uit de pocket te halen. Vervolgens schuift ze terug naar zijn gesloten toestand om het geheel op een elegante wijze opnieuw af te sluiten. De constructie wordt volledig weggewerkt in de daarvoor voorziene pockets zodat u op het vlak van design de volledige vrijheid over uw ontwerpen houdt.

Vraag ernaar bij je architect, keukenbouwer of meubelmaker. Voor meer informatie kun je terecht op www.vanhoecke.be of www.blum.com.

Meer van Van Hoecke
Reacties
Anderen bekeken ook