Foto: press_2013/Pizzarette-stone-pizza-vers-bereiden.jpg

Pizza di casa met de Pizzarette Stone

Geen vette afhaal- of kleffe diepvriespizza meer, maar knapperige, verse pizza met de Pizzarette Stone.

Gezellig met z’n allen, gewoon thuis aan tafel op de Pizzarette. Een fantastische Italiaanse pizza-oven voor op tafel met een echte terracotta koepel en stenen bakplaat, om zelf je eigen minipizza's in te maken. Helemaal naar eigen idee, helemaal naar eigen smaak. En gewoon lekker thuis, a la casa.

Gourmetten, fonduen, steengrillen. Wij Nederlanders vinden het heerlijk om gezellig samen aan tafel te kokkerellen. En we zijn dol op Italiaans eten. Met de Pizzarette kan het beste van deze twee gecombineerd worden. Want in deze pizza-oven voor op tafel, kan iedereen zijn of haar eigen pizza maken. Van een simpele Margarita tot eentje met 'tutti' erop. En de nieuwste Pizzarette Stone maakt ze nu nóg krokanter, want heeft in plaats van een bakplaat nu een echte pizzasteen om de pizza’s op te bakken.

Steengoede pizza's

De nieuwe Pizzarette Stone heeft een vuurvaste chamottesteen als bakplaat. Met de bijgeleverde spatels, kunnen de eigengemaakte pizza’s makkelijk direct op de steen gelegd worden. De steen is overal even warm. En omdat niet alleen de terracotta koepel, maar ook de steen vocht uit de pizza’s absorberen, is het resultaat krokanter dan ooit. Steengoed!

De Pizzarette Stone is een zespersoons model met een diameter van 40 cm. Uiteraard staat veiligheid voorop en is de Pizzarette zó ontworpen dat ook kinderen hun eigen pizzaatjes kunnen bakken. Van familie- tot kinderfeestje; met de Pizzarette Stone wordt pizza eten nóg leuker én lekkerder. Succes gegarandeerd!

Advies verkoopprijs: Pizzarette Stone € 109,-.

Kijk voor meer informatie op: www.pizzarette.nl en kijk vanaf augustus ook op Facebookpagina voor de lekkerste recepten & tips voor en door pizza di casa bakkers.

Publicatiedatum: 8 juli 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties