Foto: 277348

Pelgrim i-Bake oven

Touch, slide, bake!

Touch, slide, bake!

Pelgrim introduceert de i-Bake oven, een kookgadget voor zelfverklaarde keukenprinsen en –prinsessen die graag slim willen koken. De Pelgrim i-Bake oven heeft een touchscreen met slide bediening en 5 praktisch bakmenu's, inclusief 65 voorgeprogrammeerde recepten, foto's en baktips. De Pelgrim i- Bake is een kookinnovatie dankzij de slimme gebruikersinterface die op gevoel te bedienen is en voor iedere thuiskok een passend i-Bake menu heeft.

 

De i-Bake maakt onderdeel uit van het Pelgrim E-Life assortiment, een collectie waarbij slim koken centraal staat. De elektronische bediening maakt koken gemakkelijker en veiliger, en is niet alleen toegepast bij de i-Bake oven, maar ook bij de kookplaten, de afzuigkap, vaatwasmachine en koel-/vrieskasten.

i-Bake Menu's
1. SIMPLEbake Basic menu waarin eenvoudige recepten zijn voorgeprogrammeerd. Kies een recept en de oven stelt zelf de temperatuur, bereidingstijd, garingsgraad en functie in.
2. AUTObake Wie snel een heerlijk gerecht uit de oven wil bereiden kies één van de 65 voorgeprogrammeerde recepten met volledig automatisch gestuurde bakprogramma´s.
3. PRObake Wie het bakproces zelf stap voor stap wilt bepalen kiest voor de PRObake. Stel zelf temperatuur, bereidingstijd, garingsgraad en gewicht in.
4. STEPbake Dit menu gaat een stapje verder, want hiermee is het gehele bakproces stapsgewijs zelf in te stellen. Wie bijvoorbeeld regelmatig zijn favoriete recept voor appeltaart maakt, stelt de i-Bake eenmalig in, slim en handig.
Stap 1 - 55 minuten onder- en bovenwarmte op 160 graden
Stap 2 - 10 minuten onder- en bovenwarmte op 175 graden
Stap 3 – 10 minuten onderwarmte op 140 graden
5. MYbake Thuiskoks kunnen hun eigen bijzondere bereidingswijze delen en bewaren door ze in de i-Bake te programmeren. Zet het recept erin, bepaal de ideale bakinstellingen en sla het op in de juiste categorie, zoals vlees, groenteschotel of brood.

Meten is weten
De i-Bake oven maakt koken op gevoel goed meetbaar met de kernthermometer die in het gerecht geplaatst kan worden. Heeft het gerecht de juiste temperatuur bereikt, dan schakelt de oven zichzelf uit.

De Pelgrim i-Bake oven (OKW599RVS) heeft een verkoopadviesprijs van € 1.899,- en is in vele showrooms in Nederland te zien. Kijk voor een overzicht op www.pelgrim.nl.

Publicatiedatum: 22 december 2011

Reacties