Nieuw design combineren met oude architectuur

Op zoek naar inspiratie voor een keuken in een nostalgische woning of juist hypermoderne villa? Bij Merito bent u aan het juiste adres.

Een roestvrijstalen keuken is goed te combineren met klassiek en modern design. Of het nu gaat om een jaren 30 woning, monumentaal pand of een moderne nieuwbouw woning. Roestvrijstaal is altijd een eyecatcher in iedere woning. 

Een jaren 30 woning met een karakteristieke keuken kan een moderne touch krijgen door gebruik te maken van een roestvrijstalen aanrechtblad. Zo is nieuw en modern goed te integreren met nostalgisch en klassiek. Onlangs mocht Merito een moderne stijl toepassen in een mooie klassieke woning in opdracht van Fred Constant (zie foto's).

Door de vele toepassingen en de diverse finishmogelijkheden van roestvrijstaal is er voor iedere woning wel een creatieve variatie mogelijk. Rvs is de ideale basis voor uw keuken. Bij interesse, neem contact op met uw keukenleverancier of interieurbouwer. Voor meer inspiratie kijk op onze website of socials