Foto: DB-KeukenGroep-1

SieMatic umbra, waarom kiezen Erik en Judith voor SieMatic?

Noem een speciale kleur keuken en het woord umbra groen valt. Donker, een beetje mysterieus, maar bij lange na geen zwart.

Een typische SieMatic kleur met een aansprekend eigen karakter en een natuurlijke uitstraling.

Prachtig warm in combinatie met een strak keukenontwerp. Deze schitterende keuken met kookeiland en granieten blad prijkt bij Erik en Judith, een van de klanten van Keur Keukens in Haarlem.Het blad is oogstrelend mooi en natuurlijk bij de moderne keuken. De nerfstructuur van graniet laat het werkblad net wat meer spreken dan een effen blad zou doen.

Erik en Judith schaffen deze keuken aan in verband met hun verhuizing naar een nieuwbouwhuis.

Het element dat de toon moet gaan zetten in hun nieuwe woning is zonder meer de keuken. Erik en Judith willen met hun nieuwe keuken een flinke stap zetten.

De bijzondere materialen die gebruikt worden in SieMatic keukens en de kwaliteit van deze keukens maakt de afweging eenvoudig. Het moet een SieMatic keuken van Keur Keukens worden, zodat ze zeker zijn van uitstekend advies en perfecte montage.

Ook kiezen ze voor hoogwaardige keukenapparatuur van Miele, evenals de wijnklimaatkast.

SieMatic umbra creëert openheid in interieur

In het ontwerp maakt de standaard getekende hoekkeuken plaats voor een keuken met eiland, een grote wens van Judith. Wordt het een kookeiland of spoeleiland in deze open keuken? Na overleg met Keur en de aannemer van hun nieuwbouwhuis over het leidingwerk, mondt het uit op een spoeleiland.

Deze eilandkeuken belooft een open sfeer te creëren zodat Erik en Judith kunnen wonen, eten en koken in de nabijheid van familie en vrienden. Een bar krijgt een plek om een apart gezellig hoekje voor henzelf te maken.

Voor druk bezette ouders even heerlijk om je terug te trekken, met krant en koffie. Even een moment voor jezelf, apart zitten aan de bar.

Perfecte keuken voor kamer-en-suite

In de woonruimte wordt een soort moderne ensuite gecreëerd, zodat de kamerindeling het idee oproept van een aparte woonkamer en een grote leefkeuken, maar wel transparant dankzij de stalen taatsdeuren.

Deze laten ruim licht door het glas naar binnen, waardoor de ruimte groter oogt en een rustige aanblik biedt.

De verschillende vloeren versterken het idee van twee ruimtes. De warm houten visgraatvloer past bij het woondomein, de plavuizen maken de keuken tot een praktische ruimte zonder daarbij sfeer uit het oog te verliezen.

De keukenvloer is perfect afgestemd op het werkblad van deze SieMatic umbra keuken.

Afzuiging weggewerkt

Strak in deze keuken is de manier van afzuiging. Er is geen afzuigkap meer maar kookgeuren worden afgevoerd via het werkblad. De kookplaat heeft vier zones en een geïntegreerde afzuiging die lucht afvoert naar buiten toe.

Het geeft de keuken een glad uiterlijk

Omdat de plavuizenvloer en het keukenblad strak ogen, kiezen Erik en Judith voor een warme, contrasterende tegenhanger. Boven de keuken komt een houten plank die de keuken op een natuurlijke manier verlevendigt.

Keuken met rand

Een klein nadeel aan een keuken met los kookeiland is, dat rondslingerende spullen in het zicht liggen. Als je dat vervelend vindt, dan moet je consequent opruimen.
Is opruimen lastig? Doe dan eens keuken inspiratie op bij een SieMatic dealer. Hier kun je nadenken over een eiland met een verhoogde bar, een opstaande rand of een van de overige mogelijkheden.

Dan kun je je vaat rustig laten slingeren zonder dat je je telkens stoort aan de aanblik van glazen. In de SieMatic keukens showroom zoals die van Keur Keukens kunnen adviseurs je hier uitstekend over op de hoogte brengen.

Keur Keukens in Haarlem is onderdeel van DB KeukenGroep. Naast Haarlem heeft DB KeukenGroep nog 7 andere vestigingen door heel Nederland. Ruim 2100 klanten beoordelen DB KeukenGroep met gemiddeld een 9,7!

Meer van DB KeukenGroep
Reacties