Foto: 2017-10/Tinnemans-event.jpg

Tinnemans Lifestyle Event: uniek Lifestyle Event in Limburg

Op 14 en 15 oktober 2017 is de sfeervolle showroom van Tinnemans Keukens het toneel voor de vijfde editie van hét lifestyle event van Limburg.

Een eigentijds lifestyle event waar tal van toonaangevende Limburgse bedrijven zich van hun beste kant laten zien.
Naast vele participanten van het eerste uur, is er dit jaar een groot aantal nieuwe deelnemers.
De meer dan 30 participanten presenteren het mooiste en beste op het gebied van o.a.: Kunst, Interieur & Styling, Woonaccessoires & Verlichting, Design, Mode, Eten & Drinken, Auto’s, Gezondheid, Woninginrichting, Installatie, Woningrenovatie, Domotica, Duurzame energie, Persoonlijke Verzorging en Ontspanning.
Voor Tinnemans Keukens is het lifestyle event dé gelegenheid om bezoekers te imponeren met een enorm assortiment aan prachtige kwaliteitskeukens met onuitputtelijke mogelijkheden in verschillende stijlen, materialen en prijsklassen. Daarnaast heeft Tinnemans Keukens een aantal specialisten gevraagd die u alles kunnen vertellen over o.a. handgemaakte keukens, glazen achterwanden, BORA afzuigsystemen, moderne inbouwapparatuur etc.

Het Tinnemans Lifestyle Event is een inspiratiebron voor velen, ontdekken wat de laatste trends zijn op het gebied van interieur en exterieur en dat alles onder het genot van een heerlijk hapje of drankje. Maar ook een plaats om contacten te leggen, advies en informatie te vragen, een proefrit in een BMW of MINI te maken, een heerlijk stukje kerstkalkoen te proeven. Ontdek wat kleuren en stijlen doen met je uitstraling, ga met prachtige producten naar huis.

Samenwerking
Tinnemans Keukens heeft het initiatief voor dit lifestyle event genomen omdat in deze tijd van verandering, het samenwerken met lokale ondernemers belangrijk is. Samen staan we sterker!
Maar natuurlijk is het lifestyle event in de eerste plaats bedoeld als een belevenis voor u.
Mede door het kwalitatief hoogwaardige en gevarieerde aanbod, het feit dat de deelnemers zorgvuldig zijn uitgekozen en exclusiviteit, luxe en stijl hoog in het vaandel hebben staan, vertrouwen we erop dat het lifestyle event ook dit jaar een groot succes zal zijn.

De entree is gratis! Wanneer u zich vooraf aanmeldt via de aanmeldpagina op onze website maakt u kans op leuke prijzen! U bent van harte welkom. Tinnemans Keukens, Torenweg 11, Ittervoort. www.tinnemanskeukens.nl.

Reacties