Foto: b-Solitaire_KS_2017_0027

bulthaup b Solitaire

bulthaup b Solitaire biedt ruimte voor verandering en kenmerkt zich bovendien als een persoonlijk element in de leefruimte.

We voelen ons het prettigst in goed gezelschap en omgeven door persoonlijke voorwerpen die voor ons belangrijk zijn. Symbolen die iets vertellen over onszelf en dus over ons leven. De nieuwe elementen bieden daarvoor het ideale kader. Aangevuld met een keuze uit uw persoonlijke voorwerpen maakt u zo van een b Solitaire ‘uw eigen b Solitaire’.

De b Solitaires zijn vrij in de ruimte positioneerbaar en van alle kanten te gebruiken; met hun lichte, transparante uitstraling fungeren ze als ruimte-indelers én verbindende elementen. Als constructieve en vormgevende basis bestaan ze uit een puristisch frame van matzwart geanodiseerd aluminium. Het kleine aluminiumframe kan naar eigen keuze worden voorzien van een bovenblad van massief eiken, roestvrij staal of glas.

Ze kunnen naar keuze worden ingedeeld met verschillende elementen als roosters, planken en uittrekbladen in eiken, met of zonder glazen opzetelement. Daarbij beslist de gebruiker zelf hoeveel niveaus hij nodig heeft en op welke hoogte die gepositioneerd moeten worden.

De momenten die we samen aan tafel doorbrengen zijn het meest waardevol. Ze blijven in onze herinnering, ze maken ons leven bijzonder. Rond de tafel kunnen we onze band met familie en vrienden herontdekken en verstevigen. De b Solitaire tafel, de bank en de leren bankbedekking passen bij die bijzondere momenten.

Reacties