Nieuwe designstudio in Goes: Tolhoek Keukens

Siematic Premium Store - open huis op 1 februari van 11.00 - 18.00 uur.

31 Januari 2020

Op zaterdag 1 februari opent Tolhoek Keukens – exclusief dealer van SieMatic – feestelijk haar deuren. Van 11.00 tot 18.00 uur bent u van harte welkom tijdens het Exclusieve Open Huis. Kies voor de inspirerende SieMatic Lifestyle Tour of kijk naar de levendige demonstraties van Siemens en Bora. Met zoveel keukens en apparatuur van topklasse belooft de dag ook culinair een topper te worden.

De lifestyles van SieMatic

Het Duitse premiummerk SieMatic volgt een innovatieve designfilosofie, met tijdloos elegante keukens in drie verschillende lifestyles. Drie lijnen die elke persoonlijke smaak tot in de finesses bedienen. Want: zoveel mensen, zoveel smaken. De een houdt van strak en minimalistisch, de volgende van speels en industrieel en weer een ander van elegant en sfeervol. Voor ieder van hen is er een SieMatic lifestyle: PURE, URBAN en CLASSIC. In een SieMatic Premium Store komen deze lifestyles optimaal tot hun recht. En Tolhoek Keukens heeft de exclusieve primeur voor de Bevelanden.

Twee nieuwe showrooms

In een SieMatic Premium Store komen deze drie lifestyles optimaal tot hun recht. Tolhoek Keukens heeft de SieMatic Premium Store-primeur voor de Bevelanden.

Tolhoek Keukens is inpandig gehuisvest bij De Jager-Tolhoek Bouwmaterialen, dat al sinds 1929 een belangrijke leverancier van hout- en bouwmaterialen is, met klanten in heel Zuid-West-Nederland en zelfs ver daarbuiten. Het bedrijf beschikt over een groothandel en drie bouwshops waar dagelijks een groot aantal klanten hun materialen komt afhalen. Tegelijkertijd met Tolhoek Keukens opent het bedrijf op de locatie in Goes een showroom met (af)bouwmaterialen.

Ontwikkelingen in apparatuur

Niet alleen de keukens bij Tolhoek zijn premium, ook de apparatuur is dat. In Goes zie je wat de mogelijkheden zijn van de nieuwste Siemens-apparaten. Ze maken het huishouden makkelijker en inspireren u tot een nieuwe manier van leven. Met de Siemens Home Connect-app bedien je je apparaten waar en wanneer je maar wilt. Ook het merk Bora toont innovatieve ontwikkelingen. De zogenaamde veldafzuiging gebruikt een dwarsstroming die groter is dan de stijgsnelheid van de kookdampen. Daardoor worden deze efficiënt en direct afgevoerd.

Reacties