Kvik opent Deense designwinkel in hartje Zwolle

De Deense keukenfabrikant Kvik opende op 29 april een nieuwe designwinkel in een monumentaal pand aan de Diezerkade in Zwolle.

08 Mei 2021

De vestiging wordt geleid door Zwollenaren Eef Los (39 jaar) en Wilfred van Marle (31 jaar) en beschikt over een zorgvuldig geselecteerd assortiment keukens, badkamermeubels en garderobekasten. Kvik staat bekend om het Deense design voor een betaalbare prijs in combinatie met persoonlijke service. De nieuwe winkel in Zwolle is de 22ste vestiging in Nederland en biedt afspraken op locatie, bij de klant thuis en online videomeetings aan.

Het concept van Kvik zal volgens Eef en Wilfred goed aanslaan bij het publiek in Zwolle. “De designs van Kvik zijn tijdloos en smaakvol en passen in uiteenlopende interieurs. Daarnaast zijn de producten betaalbaar, ook voor mensen met kleine budgetten.” De nieuwe winkel bevindt zich aan de rand van het historische centrum in een monumentaal pand. “We zijn heel blij met de locatie en de uitstraling van de winkel. Klanten kunnen gemakkelijk een bezoek aan het centrum combineren met een bezoek aan de winkel en de strakke designs van Kvik staan prachtig in de klassieke setting van het pand. Bovendien is Zwolle aan het groeien en worden er veel nieuwe huizen en appartementen gebouwd. Dat betekent potentiële nieuwe klanten voor Kvik.”

Van auto’s naar design

Wilfred en Eef zijn oud-collega’s en hebben voorheen als sales medewerker in de autobranche gewerkt. “We hebben allebei in Zwolle gewerkt en we wonen in de omgeving. We kennen de markt uitstekend en hebben in de loop der jaren veel waardevolle connecties opgebouwd.” Hoewel de designkeukenbranche heel anders is dan waar de mannen voorheen werkten, hebben ze een duidelijke visie voor ogen. “Klanttevredenheid staat voor ons voorop. Iedereen kan een keuken verkopen, maar de kunst is de klant tevreden te houden na de levering en als ambassadeur te verbinden aan je merk.”

Sinds 29 april is Kvik Zwolle geopend voor afspraken op locatie, bij de klant thuis en online videomeetings. Klik hier voor meer informatie. 

Reacties