Keukentrends 2019

Wat worden dé keukentrends komend jaar?

21 Juli 2018

Elk jaar presenteren de belangrijkste producenten en leveranciers hun noviteiten in september, op de beurs. Maar marktleider Dekker Zevenhuizen gaf ons een sneak preview.

Raw Rituals en New Classic

In elk geval willen we in 2019 meer rust in huis, want we krijgen steeds meer prikkels. Raw Rituals ligt in het verlengde van Ethnic Nature, de huidige trend naar natuurlijke materialen en stilte, maar het draait nu nog meer om wellbeing en spiritualiteit. En daarbij horen materialen zoals (grof) hout, metaal, natuursteen, marmer en beton. Tegelijk zien we ook een terugkeer naar de jaren 70 en 80: New Classic. Met donkere kleuren, messing en koper, en een link naar de mannensociëteit.

Noviteiten 2019

Welke nieuwe maar ook bestaande materialen, kleuren en producten passen in die trends? Dekker heeft de vertaling gemaakt naar de Nederlandse keuken, en presenteert in september zijn splinternieuwe collectie. De moodboards Raw Rituals en New Classic geven u alvast een indruk van de trends en de materialen.

House4kitchen

Dekker geeft zijn presentatie in het house4kitchen. De nieuwe maatwerkkleuren, kranen en spoelbakken brengen je zeker op creatieve ideeën! House4kitchen is geopend van 15-09 t/m 21-09-2018, dagelijks van 9.00 tot 19.00 uur, op vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur.

Holland Trend Haus

Ook laat Dekker Zevenhuizen samen met Atag en Keller in het Holland Trend Haus zien hoe de nieuwste keukens aansluiten op de gesignaleerde trends. Je bent van harte welkom: www.hollandtrendhaus.nl

Meer van Dekker Zevenhuizen
Reacties