Fabrikant Mereno uit Meijel 3 seizoenen lang te zien bij Business Class op RTL

Keuken- en meubelfabrikant Mereno uit Meijel is geselecteerd om het decor van Business Class te verzorgen voor de komende drie seizoenen.

15 September 2019

Vanaf 15 september 2019

iedere zondagochtend op RTL 7, schuift Harry Mens met gasten uit het bedrijfsleven aan tafel om te praten over de actualiteit op zakelijk, politiek en financieel-economische gebied.

Tot en met 2022 wordt het decor verzorgt door Mereno, bestaande uit een prachtige keuken met Dekton Taga werkblad en een op maat gemaakte tafel van ruim drie meter lang. Mereno heeft intensief samengewerkt met verschillende partijen en leveranciers om de inspirerende keuken te ontwerpen welke een belangrijk onderdeel van het programma is.

 Er is gekozen voor een Dekton Taga werkblad en fronten in bronskleur gelakt. Dit wordt prachtig gecombineerd met de kastenwand gemaakt van donker eucalyptus fineer. Deze combinatie zorgt voor een luxe maar toch ook warme uitstraling. Ook de lange tafel is op maat gemaakt van hetzelfde materiaal als de kastenwand waarbij de poten en stroken van zwart Fenix zijn.

Tijdens de tweede uitzending op 22 september zal er een uitgebreid item aan bod komen waar Mereno uitgelicht wordt. Tijdens de opnames wordt het familiebedrijf uit Meijel uitgebreid in de spotlights gezet met een rondje door de fabriek en interview met Fanny Nooijen en Leon Mennen, directie van Mereno.

Meer informatie: www.mereno.nl

Meer van Mereno Keukens
Reacties