+ VENOVO – als een keuken gaat zweven

Onverwacht, verrassend en toch is het alsof + VENOVO is er altijd geweest.

07 Juni 2018

Poggenpohl overtuigt met een meubel dat past in elk leven en toch geeft zijn aanwezigheid een uniek gevoel. Staand op frames krijg je als eerste indruk: deze keuken drijft!

De grens voorbij

+ VENOVO is een nieuw, buitengewoon product dat nu definitief de grens tussen de keuken en living elimineert. + VENOVO geeft speciale vrijheden. Bijvoorbeeld flexibiliteit, omdat bij het ontwerp de open indeling centraal stond en niet langer de klassieke keuken met haar stevig gedefinieerde gebieden. Bij een eventuele verhuizing zou je het meubilair eenvoudig mee kunnen nemen in de nieuwe inrichting op kunnen nemen. Diverse creatieve en levendige variaties zijn mogelijk met het vrijstaande hoge element en de dressoirs. Het gevolg is een inrichting die volledig naar eigen inzicht gedefinieerd kan worden.

Licht en elegant

Vanuit welk hoek je er ook naar kijkt: + VENOVO is aantrekkelijk om naar te kijken. Het lijkt licht en elegant te zweven in de kamer, ondersteund door twee gestroomlijnde frames. Een onzichtbare draagframe verhoogt het werkblad tot de juiste werkhoogte en geeft het meubel nog meer zwevend effect.

Efficiënt

Daarnaast + VENOVO is een talent in efficiëntie: alle functies zoals kookplaat, afzuiging, oven, ijskast, gootsteen en aanrecht zijn bijna onopvallend georganiseerd. De lades met hun nette inrichting moedigen je aan om bestek, specerijen of ander keukengerei te sorteren. Snijplanken zijn geïntegreerd in de ruimte tussen de bovenste en lagere werkblad

Verstedelijking

Met + VENOVO doet Poggenpohl een beroep op kwaliteit, design en functie. Met het ontwerp wordt verder gekeken dan alleen de keuken. De gebruikers en hoe zij vandaag de dag leven is het uitgangspunt van dit innovatieve, eigentijdse product. + VENOVO kan worden opgevat als een antwoord op mondiale megatrends als verstedelijking en mobiliteit.


Meer informatie: Poggenpohl

Reacties
Anderen bekeken ook