Mediterrane landhuiskeuken om over te dromen

Mediterrane, landelijke keuken Finca van Schüller

Een keuken als een wandeling door mediterrane sferen – natuurlijkheid gaat samen met weidsheid en culinair genot staat centraal. De droom van een landhuis in het zuiden komt uit.

De bijzondere landelijke stijl wordt gedragen door de fronten met diepblauwe satijnlak met nerf, die door de subtiele houtnerf en de stijlvolle messing handgrepen een gevoel van tijdloze behaaglijkheid uitstralen.

Met de Finca keuken wordt een plek gecreëerd die natuurlijkheid uitstraalt. Kruiden en decoratieve voorraadpotten komen perfect tot hun recht op het open regaal. De gebogen wangensteunen verlenen de keuken huiselijkheid.

De Country Style is een moderne interpretatie van de bekende landhuisstijl. Details zoals de gerilde structuur van de achterwand van het bordenregaal zorgen voor een onvergelijkbare gemoedelijkheid. Door de verschillende combinaties van de Country Style elementen, bepaalt u zelf hoe uitgesproken de landelijke stijl tot zijn recht komt.

Het kwartsstenen werkblad van Systemo en de opzetkast met glazen deuren vormen visuele accenten en gaan harmonieus op in de natuurlijk lichte, comfortabele ambiance.

Ondanks de Country uitstraling hoeft u niet af te zien van technische en innovatieve uitrustingen. Zo scoort de keukenplanning met een uittrekbare stopcontactdoos in het werkblad.

Open opbergruimte - onderkast-regalen
Stijlbepalend voor de Finca landhuiskeuken zijn de open vakken, zoals het open kookregaal of het stollenregaal. Dankzij de twee uittrekbare plateaus kan zelfs het kookgerei achteraan zonder problemen worden bereikt. Het stollenregaal zorgt voor de nodige openheid en gezelligheid in de keuken.

Meer informatie
Voor meer informatie en/of inspiratie bezoek ook eens onze website.