string(1) "p"

RestyleXL keukens

RestyleXL keukens van gebruikt hout RestyleXL keukens staat voor nieuwe keukens van geleefd hout. In de keukens worden verschillende soorten hout gebruikt en oorsprong van het hout is op verschillende plaatsen te vinden.

RestyleXL keukens

Voorbeelden van onze keukens zijn oud eikenhout, steigerhout, barnwood of bijvoorbeeld sloophout. Een ander gooit het weg, wij zien een uniek soort hout welke uitstekend geschikt is voor het verwerken in keukens. Het oude hout is doorleefd door onder andere de weersinvloeden, waardoor een authentieke sfeer ontstaat.

Ecologische keukens

De keukens van RestyleXL springen niet alleen in het oog, ze helpen ook het milieu een handje. Doordat RestyleXL deels de materialen hergebruikt ontstaat er een ecologische keuken met een unieke uitstraling. Naast hergebruikt hout worden ook combinaties gemaakt met bijvoorbeeld strakke hoogglans fronten. De combinaties met de betonnen werkbladen of natuurstenen werkbladen geven de keukens zijn karakter.

Hoe gaat RestyleXL te werk?

Wanneer u als klant RestyleXL bezoekt staat uw mening centraal. De keukens worden gemaakt in onze eigen werkplaats. De vaklieden hebben hierdoor direct invloed op het eindproduct dat RestyleXL levert. Geen keuken is hetzelfde. Samen met de klant wordt iedere keer een unieke oplossing bedacht. De keukens zijn te maken in landelijke maar ook in moderne sferen. Landelijke keukens, design keukens of een keuken geheel naar eigen smaak, samen met u wordt uw droomkeuken bedacht.

Het gevoel van oud hout

De keukens van RestyleXL geven een speciaal gevoel. Het gaat niet alleen om het hergebruiken van materialen maar het gaat om meer. Een keuken van RestyleXL geeft je net even een ander gevoel. Het gevoel van oud hout maakt de keuken net iets unieker dan andere keukens.De robuuste materialen zijn net zolang bewerkt tot er volwaardige nieuwe meubels ontstaan. De ouderdom en karakteristieken zullen echter altijd worden behouden.

De showroom

In de showroom staan onze medewerkers paraat om dit gevoel te delen. RestyleXL is te bezoeken op de volgende tijden: ma - do van 10:00 tot 17:00 uur vr van 10:00 tot 16:00 uur.

Video over de keukens van RestyleXL