Profielfoto van Mereno Keukens
Mereno Keukens
Banmolen 17, 5768 ET Meijel
maandag
08:00 - 16:30
dinsdag
08:00 - 16:30
woensdag
08:00 - 16:30
donderdag
08:00 - 16:30
vrijdag
08:00 - 16:30
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

OCTA M - OCTA Exclusieve Keukens

De OCTA M zorgt voor een ontmoetingsplek met veel sfeer en gezelligheid. De flexibel aanpasbare elementen zorgen voor een ruimte waar genoten kan worden.

OCTA M 

Door zijn extravagante en exclusieve stijl met rijke materialen, kleuren en luxe details, kun je niet stoppen met kijken. OCTA M heeft een indrukwekkend uiterlijk en is een bijzondere verschijning die meteen opvalt en direct de aandacht trekt.

Zo is de OCTA M voorzien van een wijnklimaatkast en een geïntegreerde wijnkoeler. De groene kastdeuren en scharnieren zijn speciaal ontworpen en gemaakt in een gebogen en golvende vorm en geeft het marmeren keukenblad een extra luxe uitstraling.

OCTA Exclusieve Keukens

OCTA onderscheid zich door zich niet te richten op de doorsnee consument. Voor hen is er aanbod genoeg. De OCTA is ontworpen voor mensen met lef, met het oog op de kwaliteit en het design en zij die houden van pure luxe en comfort. Revolutionair design en high-end luxury, dat is wat het nieuwe label OCTA Exclusieve Keukens uitstraalt.

Het unieke van het OCTA concept is toch wel de opvallende vorm van het ontwerp. De volledig gepatenteerde vorm bestaat uit een grote acht wat zorgt dat iedereen die aanschuift in contact met elkaar is en dat geldt ook voor degene die aan het koken is.

Verre reizen, inspirerende geuren, kleuren en smaken van over de hele wereld zijn het begin van dit pracht ontwerp. Revolutionair design en high-end luxury, dat is wat een OCTA keuken uitstraalt.

In samenwerking met Marc Smulders van Top Keukens Lisse, Mereno en Rein Rambaldo (eigenaar van de Horecafabriek) is in 2020 het nieuwe label OCTA tot stand gekomen.

Speciaal voor het OCTA label zijn er twee highlevel keukens ontworpen, OCTA M en OCTA R. De unieke keukens zijn beiden te bewonderen in de showroom van Top Keukens Lisse. Beide ontwerpen zijn volledig gepatenteerd en exclusief verkrijgbaar bij Top Keukens Lisse. Wij werken graag met deze partij samen om jouw droom te realiseren!