Foto: presiez-keuken-interieur-maatwerk

PresieZ: maatwerk voor keuken en interieur

Mooi, milieuvriendelijk maatwerk voor keuken en interieur van PresieZ

PresieZ maakt maatwerk meubels, keukens en interieuroplossingen voor particulieren en bedrijven. Wie iets bijzonders wil of een eigen idee heeft, kan daarmee naar Willem Pijnenborgh gaan en hij maakt er iets moois van. De klant wordt betrokken in het proces door persoonlijk contact en creatief meedenken.

PresieZ maakt maatwerk meubels, keukens en interieuroplossingen voor particulieren en bedrijven.

Willem Pijnenborgh komt oorspronkelijk uit het onderwijs maar besloot in 2008 om van zijn passie – houtbewerking - zijn beroep te maken en werd meubelmaker. Sinds 2012 richt hij zich geheel op zijn onderneming PresieZ.

Willem Pijnenborgh zoekt naar creatieve en functionele oplossingen om het product echt uniek en zo efficiënt mogelijk te maken. Optimaal gebruikersgemak staat hierbij centraal. Ook wordt veel aandacht besteed aan duurzaamheid en zorg voor het milieu.

Willem Pijnenborgh zoekt naar creatieve en functionele oplossingen om het product echt uniek en zo efficiënt mogelijk te maken. Optimaal gebruikersgemak staat hierbij centraal. Ook wordt veel aandacht besteed aan duurzaamheid en zorg voor het milieu. Dit komt tot uiting in het gebruik van materialen die het milieu zo min mogelijk belasten. Bamboe is daar een mooi voorbeeld van. Bamboe is het specialisme van PresieZ. Andere materialen zijn natuurlijk ook mogelijk.

Onderdeel van de bedrijfsvisie van PresieZ is kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom wordt samengewerkt met bedrijven, leveranciers en merken die daarbij aansluiten, zoals bijv. Steenhouwerij Smits, Van Hoecke/Blum, Cébin, Miele, Siemens, Franke, Novy, Quooker etc.

Meer informatie: www.presiez.nl

Publicatiedatum: 15 februari 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties