Foto: 2018-01/Franke_frames-by-franke-am004-framesbyfranke-firenze-b_B.jpg

Keuken met passie

Denk aan Italië en je denkt aan eten

De passie waarmee Italianen eten bereiden is terug te proeven in de gerechten. Heb jij ook een passie voor koken? Dan past de Passion collectie van Franke heel goed bij jou. De Passion collectie biedt de mogelijkheid om jouw eigen keukensysteem te creëren. Een systeem dat geheel aanpasbaar is aan jouw passie voor koken. Elk element is fraai en functioneel ontworpen en is verkrijgbaar in de kleuren zwart of champagne.

Passion collectie

Als gepassioneerde kookliefhebber probeer jij graag nieuwe recepten uit voor vrienden en familie. De avond is pas compleet wanneer iedereen heeft genoten. Jij bent continu op zoek naar inspiratie en nieuwe uitdagingen op het gebied van koken om jezelf telkens weer te kunnen overtreffen. Alleen het beste is goed genoeg. De Passion collectie biedt alle vrijheid om creatieve ideeën werkelijkheid te laten worden. De ruime oven met zelfreinigingsfunctie maakt schoonmaken eenvoudig en dat geeft jou meer tijd bij jouw gasten. De semiprofessionele kraan met flexibele handdouche geeft de keuken een professioneel tintje.

De Passion collectie begrijpt de waardering voor het behoud van oorspronkelijke en pure smaken van deze kookliefhebbers. De keuken als gezellige ontmoetingsplek waar onbezorgd genoten kan worden van de heerlijkste maaltijden, bereid met het grootste gemak en plezier.

Meer informatie: Franke

Reacties