Houten Keuken -modern met hout

Modern met hout Keuken.

Modern en hout gaat goed samen en dat is in deze Moderne houten keuken goed te zien. Sobere lijnen van fronten en greeplijsten sieren deze keuken.
Een donker natuurstenen aanrechtblad in contrast met het warme eiken hout en de rvs greeplijsten.
Strak, eenvoud, modern.

 

Maten:

Keuken: wandopstelling 380cm breed, 70cm diep en 96cm hoog. Kastenwand 200cm breed, 200cm hoog.

 

Prijzen op basis van getoonde keuken inclusief apparatuur:

Luxe houten maatwerk keuken inclusief leveren, montage en aansluiten op vooraf aangebrachte aansluitpunten: €24.500,-
JP Basic keuken inclusief leveren, montage en aansluiten op vooraf aangebrachte aansluitpunten: €22.000,-

 

JP Walker luxe houten keukens zijn keukens die geheel op maat gemaakt worden. Hierin zijn extra diepe laden mogelijk die standaard van hout gemaakt worden. De kasten zijn gemaakt van watervast verlijmd berken en de fronten altijd van massief hout. Hierdoor ontstaat er een duurzame keuken die een leven lang mee gaat. Voor de milieubewuste genieter die houdt van tijdloos en nieuw antiek.


JP Basic is een concept van JP Walker waarbij de kasten aan de binnenzijde wit zijn en voorzien van Blum Antaro laden. Alle kasten hebben standaardmaten. Ondanks dat kan JP Walker hiermee prima een maatwerk oplossing bieden. De meubelmakers maken de kenmerkende ruw eiken fronten die JP Walker ook voor zijn luxe houten maatwerk keukens gebruikt. JP Basic is een bewuste keus voor mensen die een mooie houten keuken van JP Walker willen maar dan voor een aangenamere prijs.