Ruw Eiken Keuken

Ruw Eiken Keuken van JP Walker

Handgemaakte houten keuken.

Deze handgemaakte ruw eiken keuken is gemaakt voor liefhebbers van puur. Ruw hout waarin noesten, scheurtjes en beschadigingen het hout juist sieren. Deze eiken keuken van ruw ongeschaafd hout is gemaakt voor echte liefhebbers van een natuurlijke uitstraling.

Een robuust natuurstenen blad benadrukt het natuurlijk uiterlijk van deze ruw eiken keuken. Het contrast tussen het moderne apparatuur en de autenthieke ringgrepen geven de keuken een geheel eigen stijl.

 

Maten:
Spoeleiland 220cm x 100cm, kookzijde wand 400cm breed, 60cm diep, 98cm hoog. Hoge kastenwand tegen keuken 200cm breed 180cm hoog.

 

Prijzen op basis van getoonde keuken inclusief apparatuur:

Luxe houten maatwerk keuken inclusief leveren, montage en aansluiten op vooraf aangebrachte aansluitpunten: €38.000,-
JP Basic keuken inclusief leveren, montage en aansluiten op vooraf aangebrachte aansluitpunten: €34.500,-

 

JP Walker luxe houten keukens zijn keukens die geheel op maat gemaakt worden. Hierin zijn extra diepe laden mogelijk die standaard van hout gemaakt worden. De kasten zijn gemaakt van watervast verlijmd berken en de fronten altijd van massief hout. Hierdoor ontstaat er een duurzame keuken die een leven lang mee gaat. Voor de milieubewuste genieter die houd van tijdloos en nieuw antiek.

JP Basic is een concept van JP Walker waarbij de kasten aan de binnenzijde wit zijn en voorzien van Blum Antaro laden. Alle kasten hebben standaardmaten. Ondanks dat kan JP Walker hiermee prima een maatwerk oplossing bieden. De meubelmakers maken de kenmerkende ruw eiken fronten die JP Walker ook voor zijn luxe houten maatwerk keukens gebruikt. JP Basic is een bewuste keus voor mensen die een mooie houten keuken van JP Walker willen maar dan voor een aangenamere prijs.