New Modern Houten Keuken

New Modern.


Een nieuwe stijl binnen de houten keukens van JP Walker. Sober, modern en stijlvol. Hier combineren we zwevende vormen van verschillende materialen op een kolom.
In deze keuken hebben we uiteraard hout verwerkt. Voor de tafeldelen is Amerikaans noten gebruikt met als functie bar, eettafel en bureau. Het werkblad is gemaakt van beton net als grote delen stucwerk rondom de mat witte kasten waarvan de binnenzijde uiteraard van hout gemaakt is.

Het unieke is het zwevende blad en aanhangende tafeldelen. Alles hangt om een frame verwerkt in de kolom waar het gehele eiland op rust. Onder het blad zijn een paar laden verwerkt voor de gebruikelijke kookgereedschap. In de kastenwand schuilt de gehele voorraad en al het nodige apparatuur. op de kopkant van de kastenwand is de Coffee corner verwerkt. Aan de achterzijde van de kastenwand loopt de keuken over in de hal waar aan de achterzijde van de kastenwand een garderobe geintegreerd is. Aan de andere zijde verschuilt zich de studeerkamer achter de vrijstaande hoge kasten die als scheiding functioneren. De studeerkamer is voorzien van een 5 meter lange archiefkastenwand met een groot noten bureau in het midden van 360cm lang en 100cm breed.

 

Maten:

Keuken: eiland in zijn geheel 340cm x 140cm breed, kastenwand met apparatuur 360cm breed, 230cm hoog. Coffee Corner 90cm breed, 230cm hoog. Gardarobe met kasten 360cm breed, 230cm hoog. Studeerkamer archiefkasten 500cm lang, 260cm hoog, Bureautafel 360cm lang en 100cm breed.

 

Prijzen op basis van getoonde keuken inclusief apparatuur:

Luxe houten maatwerk keuken samen met de gardarobe en studeerkamer inclusief leveren, montage en aansluiten op vooraf aangebrachte aansluitpunten: €86000,-
JP Basic keuken inclusief leveren, montage en aansluiten op vooraf aangebrachte aansluitpunten: niet uitvoerbaar.

 

JP Walker luxe houten keukens zijn keukens die geheel op maat gemaakt worden. Hierin zijn extra diepe laden mogelijk die standaard van hout gemaakt worden. De kasten zijn gemaakt van watervast verlijmd berken en de fronten altijd van massief hout. Hierdoor ontstaat er een duurzame keuken die een leven lang mee gaat. Voor de milieubewuste genieter die houdt van tijdloos en nieuw antiek.


JP Basic is een concept van JP Walker waarbij de kasten aan de binnenzijde wit zijn en voorzien van Blum Antaro laden. Alle kasten hebben standaardmaten. Ondanks dat kan JP Walker hiermee prima een maatwerk oplossing bieden. De meubelmakers maken de kenmerkende ruw eiken fronten die JP Walker ook voor zijn luxe houten maatwerk keukens gebruikt. JP Basic is een bewuste keus voor mensen die een mooie houten keuken van JP Walker willen maar dan voor een aangenamere prijs.