Foto: Wijnkast_Pelgrim

Luxe voor levensgenieters

Pelgrim’s eerste wijnklimaatkast

08 Oktober 2023

De wijnklimaatkast maakt steeds vaker onderdeel uit van het interieur. Zo heb je jouw favoriete wijnen altijd bij de hand, worden ze met respect bewaard en het geeft een luxe uitstraling aan de keuken. Keukenmerk Pelgrim, dat altijd consequent inspeelt op de nieuwste woontrends, brengt daarom haar eerste wijnklikmaatkast op de markt.

De Pelgrim PWO1082 wijnklimaatkast biedt ruimte aan 44 flessen, die tussen de 5ºC en 20ºC kunnen worden bewaard. Het is een onderbouw wijnklimaatkast, wat betekent dat hij kan worden ingebouwd onder een aanrechtblad of in een keukenwand.

DePWO1082 met dimbare LED verlichting heeft vier houten, uittrekbare legplateaus en een geribbelde bodem om flessen stabiel te bewaren. Dankzij het isolatieglas met uv-coating heeft licht geen invloed op de smaak en de kleur en is de collectie toch altijd goed zichtbaar.

De wijnklimaatkast is tot in de kleinste details luxe afgewerkt, zo gaat de deur open met een subtiele ‘push’ op de deur. De temperatuur en het luchtvochtigheidspercentage kunnen worden bediend via de witte LED displays met touch control of met een smartphone of tablet via de ConnectLife app. Deze uitgebreide app biedt naast ondersteuning ook veel inspiratie. De wijnklimaatkast heeft een koolstoffilter en is met 32dB(A) ook nog eens superstil.

Pelgrim
Pelgrim is al meer dan 100 jaar thuis in elke keuken. De keuken, het levendige hart waar gekookt, gelachen, gegeten, gehuild en gefeest wordt. Pelgrim wil het mooi en makkelijk maken in de keuken, zodat je tijd hebt om thuis te genieten. Want hoe mooi je keuken ook is, uiteindelijk gaat het er in de dagelijkse praktijk om hoe je je apparatuur gebruikt. Beschikt de apparatuur over de functies die jij belangrijk vindt? En weet je die functies juist te gebruiken? Dat zijn de vragen die de mensen van Pelgrim zich ook stellen bij het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe keukenapparaten. Dat is gewoon Pelgrim. Kijk op de Pelgrim website voor meer informatie en inspiratie www.pelgrim.nl.

Reacties