Foto: urban keuken

Keukens met contrasten: de Urban lijn van SieMatic keukens

Ondanks de vele tegenstellingen zoals stads en landelijk, nostalgisch en modern, open en gesloten is iedere Urban keuken een harmonieus geheel.

Keukens met contrasten: de Urban lijn van SieMatic keukens

Veelzijdig, maar toch uniek. Bescheiden en uitbundig. Vreemd en tegelijkertijd vertrouwd. Dit zijn de kenmerken van de Urban lijn van SieMatic keukens. De vele contrasten maken dat je met deze keukens alle kanten op kan, zodat iedereen zijn of haar plek kan vinden. Benieuwd naar wat deze keukenstijl je te bieden heeft? We hebben de belangrijkste contrasten en daarmee kenmerken op een rijtje gezet. Uiteraard zijn er nog meer SieMatic keukencollecties die u op uw gemak kunt bekijken.

Stadse en landelijke sferen

De Urban lijn verwijst naar het stadse leven en combineert dit met individuele, veelal landelijke, elementen. Denk aan industriële gebouwen die worden omgetoverd tot woonruimtes en bedrijfsterreinen die veranderen in een groene omgeving. Vandaag de dag geldt: waar gewerkt wordt, wordt geleefd, en andersom. De Urban lijn laat daarom zien dat je ook midden in de stad of in een industrieel pand de landelijke sfeer kunt proeven. Denk aan het gebruik van natuurlijke materialen, eikenhouten kasten en vooral veel groen.

Nostalgisch en modern

Een moderne keuken die voorzien is van de meest luxe apparatuur, maar ook van een rieten stoeltje van de rommelmarkt: je ziet het in de Urban lijn. De keukens zelf hebben dankzij de strakke vormen een modern karakter, maar de unieke individuele elementen in de inrichting, de sfeervolle houtkleuren en de combinatie van verschillende materialen geven de keukens een nostalgisch gevoel. Het laat de keuken leven.

Open en gesloten

Vanwege de vele contrasten staat balans bij de Urban lijn centraal. Open en gesloten kasten worden daarom afgewisseld, zodat er een strakke, maar toch persoonlijke keuken ontstaat. Wilt u het creatieve aspect bevorderen? Kies dan voor een open en gesloten kast in één. Richt de open kasten vervolgens in met sfeer- en stijlvolle accessoires en berg klein kookgerei netjes op. Zo creëer je met veel verschillende spullen toch een gevoel van eenheid.

De perfect op elkaar afgestemde tegenstellingen maken de Urban lijn van SieMatic keukens een harmonieus geheel met een persoonlijke touch: keukens waar iedereen zich welkom voelt.

Reacties