Partner

ABK InnoVent

ABK InnoVent uit Doetinchem is specialist in het ontwikkelen en produceren van unieke keuken-, sanitair- en interieurconcepten in hoogwaardig rvs.

In samenwerking met o.a. keukenspeciaalzaken, architecten en interieurarchitecten levert ABK InnoVent gestandaardiseerde en maatwerkoplossingen voor keukenventilatie, werkbladen, kookeilanden, -bruggen, sanitair, outdoor en verlichting. Zie voor aanvullende informatie de website www.abk-innovent.nl.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht abk-innovent.nl

KPGM gaskookplaat

De KPGM gaskookplaten van ABK InnoVent zijn uniek in de markt en direct afgeleid van hen, met de internationale 'Interior Innovation Award' en 'IF gold award', onderscheiden i-Cooking gaskookconcept.

Kenmerkend voor deze kookplaten zijn de vlakke uitvoering, extra ruime indelingen en het gebruik van High Efficiency brander componenten, volgens de laatste technische innovaties.

 

KPGM gaskookplaat

Door een gepatenteerde warmtekering worden de gasbranders rechtstreeks in de 2,5mm massieve RVS vangschaal verwerkt. De kookplaten zijn conventioneel in te bouwen in elk materiaal werkblad.

Daarnaast bieden de kookplaten ook de mogelijkheid om volledig vlak te worden ingebouwd, vergelijkbaar met de spoelbakken ABK.

De gaskookplaten worden geleverd met matzwart geëmailleerde pandragers.

Meer lezen over
'KPGM gaskookplaat'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.