Profielfoto van Quooker
Quooker
Staalstraat 1, 2984 AJ Ridderkerk
maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Zo werkt een Quooker

Een Quooker-systeem bestaat uit een kokendwaterkraan op het aanrecht en een kokendwaterreservoir in het keukenkastje.

Wil je ook koel bruisend en gefilterd water uit je Quooker kunnen tappen? Breid het systeem dan uit met een CUBE!

Het kokendwaterreservoir

Het kokendwaterreservoir is een soort thermosfles. Deze wordt onder het aanrecht in het keukenkastje geplaatst en op de waterleiding aangesloten. Het reservoir verwarmt het water en bewaart het op een temperatuur van 110ºC. Als je kokend water uit je kraan tapt, stroomt er onder het aanrecht meteen vers water het reservoir in.
Er zijn verschillende reservoirs om uit te kiezen. Dankzij de hoogvacuümisolatie zijn ze zeer zuinig in gebruik. Doordat de warmte nergens naartoe kan, is er maar heel weinig energie (10 watt) nodig om het water op temperatuur te houden. Onze COMBI en COMBI+ reservoirs hebben zelfs energielabel A. Ze leveren niet alleen kokend, maar ook warm water (40-60°C), de COMBI+ zelfs onbeperkt. Gebruik hem als keukenboiler en je hoeft nooit meer te wachten op warm water!
Bouw je een eigen huis? Nog een reden om voor een Quooker met COMBI(+)-reservoir te kiezen. Deze levert koud, warm en kokend water. Een warmwaterleiding aanleggen is dus niet nodig.

De CUBE, voor koel bruisend en gefilterd water

Wil je ook kunnen genieten van koel bruisend en gefilterd water, direct uit de kraan? Koppel dan een CUBE aan je Quooker. Dit is een gekoeldwaterreservoir dat, net als het kokendwaterreservoir, in je keukenkastje komt te staan. In het reservoir zitten twee filters in, die het water zuiveren. Aan het reservoir zit een koolzuurfles, waarmee je wel 70 liter koud bruiswater uit je Quooker-kraan kunt tappen!

Meer informatie: www.quooker.nl