Partner

Quooker Nederland B.V.

Direct kokend water uit de kraan? Dat is mogelijk dankzij Quooker, uitvinder van de kokend water kraan. Een 100% Nederlands bedrijf gevestigd in Ridderkerk.

Bedrijfsoverzicht quooker.nl

Alles uit één kraan

Koud, water en kokend water

Quooker heeft twee 3-in-1-kranen: de Fusion en de Flex. Beide modellen leveren koud, warm en kokend water op de momenten dat jij dat wilt. Daarbij heeft de Flex een uittrekslangslang voor warm en koud water, waarmee je bijvoorbeeld heel handig de spoelbak kunt schoonspoelen. Beide kranen kunnen gewoon in het gat van je huidige kraan geplaatst worden.

Heb je een keukenboiler of een CV-ketel die zich op meer dan zes meter van je kraan bevindt? Duurt het soms lang voor er warm water uit je kraan komt? Dan biedt een Quooker met COMBI(+)-reservoir uitkomst. Deze levert niet alleen kokend water (100°C), maar ook direct koud en warm water (40-65°C), de COMBI+ zelfs onbeperkt.  Hiermee bespaar je water én energie.

Energielabel A

Alle Quooker-reservoirs zijn zeer goed geïsoleerd en daardoor extreem zuinig. Onze COMBI en COMBI+ reservoirs hebben zelfs energielabel A. Het is de zuinigste warmwatervoorziening voor in de keuken.

Meer lezen over
'Alles uit één kraan'?

meer van deze professional

Quooker zwart

Gracieus, mysterieus, een tikje duister. En toch een al...

Quooker Twintaps

De Quooker Twintaps: een kokend water kraan en mengkraa...

Quooker COMBI

De Quooker COMBI en de COMBI+ reservoirs leveren niet a...

Toon alle 11 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.