Partner

Quooker Nederland B.V.

Direct kokend water uit de kraan? Dat is mogelijk dankzij Quooker, uitvinder van de kokend water kraan. Een 100% Nederlands bedrijf gevestigd in Ridderkerk.

Alles uit één kraan

Koud, water en kokend water

Quooker heeft twee 3-in-1-kranen: de Fusion en de Flex. Beide modellen leveren koud, warm en kokend water op de momenten dat jij dat wilt. Daarbij heeft de Flex een uittrekslangslang voor warm en koud water, waarmee je bijvoorbeeld heel handig de spoelbak kunt schoonspoelen. Beide kranen kunnen gewoon in het gat van je huidige kraan geplaatst worden.

Heb je een keukenboiler of een CV-ketel die zich op meer dan zes meter van je kraan bevindt? Duurt het soms lang voor er warm water uit je kraan komt? Dan biedt een Quooker met COMBI(+)-reservoir uitkomst. Deze levert niet alleen kokend water (100°C), maar ook direct koud en warm water (40-65°C), de COMBI+ zelfs onbeperkt.  Hiermee bespaar je water én energie.

Energielabel A

Alle Quooker-reservoirs zijn zeer goed geïsoleerd en daardoor extreem zuinig. Onze COMBI en COMBI+ reservoirs hebben zelfs energielabel A. Het is de zuinigste warmwatervoorziening voor in de keuken.

meer van deze professional

De Quooker Cube

De Quooker Cube: de kraan die alles kan.

Energielabel A

De Quooker boiler is de meest duurzame investering voor...

De voordelen van Quooker

Met een kokendwaterkraan van Quooker heb je altijd koke...

Toon alle 11 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.