Foto: 2017-10/kleurvarianten Bosch koelkast.jpg

De eerste koelkast die van kleur kan veranderen

Individualiteit staat hoog in het vaandel, ook als het gaat om onze leefomgeving en levensstijl.

Jij kunt je persoonlijkheid en stemming nu ook laten spreken door de kleur van jouw koelkast. Dit jaar introduceert Bosch de Vario Style-koelkast. Dit is de eerste koel-vriescombinatie met eenvoudig verwisselbare deurfronten in verschillende kleuren. Negentien sprekende kleuren –van Sunflower tot Cherry red en Pearl night blue– bieden de mogelijkheid om de keuken makkelijk een hedendaagse en trendy uitstraling te geven. Groen is op dit moment een bijzonder populaire kleur en het Pantone-kleureninstituut heeft zelfs de kleur ‘Greenery’ tot kleur van het jaar 2017 gekozen. Met de Vario Style-kleuren Mint green en Lime green kun je twee trendy groentinten makkelijk integreren in jouw keuken. Breng jouw keuken tot leven met ‘groene’ eigenschappen als vitaliteit, versheid en een bewuste levensstijl.

Afwisseling voor een kleurrijk leven

Bosch biedt met Vario Style de mogelijkheid om gemakkelijk kleur toe te voegen aan de keuken. Je kunt steeds opnieuw de kleur kiezen die bij jouw smaak, stemming en interieur past. Jouw koelkast weerspiegelt jouw persoonlijkheid. Dankzij een bevestigingssysteem met verborgen klemmen en magneten kunnen de hoogwaardige, duurzame deurfronten in een oogwenk verwisseld worden, zonder gereedschap. Trek het front voorzichtig naar je toe, til het op en schuif het van de deur. Daarna hang je een nieuw front op – en klaar! Binnen enkele seconden geeft de koelkast een compleet nieuw kleuraccent aan de keuken. De eerste dertien kleuren zijn verkrijgbaar vanaf najaar 2017, de overige zes volgen in het voorjaar van 2018.

Frisse uitstraling, verse voedingsmiddelen

De buitenkant verandert in een handomdraai, maar de binnenkant van de Vario Style-koelkast presteert altijd goed. Dankzij het VitaFresh-vershoudsysteem met twee verschillende klimaatzones blijft voedsel langer vers. Met een gelijkmatige lage temperatuur van rond 0°C en een lage vochtigheid is het bovenste gedeelte van de VitaFresh-zone ideaal voor het bewaren van vlees en vis. In de onderste VitaFresh-zone profiteren fruit en groente dankzij twee verschillende instellingen van een ideale vochtigheid. De nieuwe Vario Style biedt alles dat van een moderne Bosch-koelkast verwacht mag worden: praktisch interieur, efficiënte led-verlichting, elektronische temperatuurregeling en optimale luchtcirculatie. Het perfecte apparaat voor verse voeding en een frisse uitstraling!

Altijd de nieuwste trends in huis met Bosch

De innovaties van Bosch zijn een echte helpende hand en bieden toegevoegde waarde. Als een Vario Style-koelkast geregistreerd wordt op het digitale serviceplatform MyBosch (www.bosch-home.com/welcome), dan krijg je toegang tot de gebruikshandleiding, tips en suggesties en de laatste informatie. Ook zijn er exclusieve aanbiedingen voor Bosch-accessoires, handige tips om eten optimaal te bewaren en zelfs gezonde en creatieve recepten te vinden.

Garantieverlengingen en klantenserviceafspraken worden ook eenvoudig geregeld via MyBosch. Ook worden er nieuwe frontkleuren voor de Vario Style koelvriescombinatie bekend gemaakt.

Kleurvarianten

Vanaf najaar 2017:

Lime green
Champagne
Orange
Espresso brown
Cherry red
Coffee brown
Black mat
Sunflower Raspberry Plum
Mint green Aqua
Pearl night blue


Vanaf voorjaar 2018:

Light rosé
Pearl white
Light blue
Pearl gold
Stone grey
Petrol


Meer informatie: Bosch

Reacties