Foto: AGA-koelkast-wijnkoeler

Coole combinatie van traditie en innovatie: AGA koelkast en wijnkoeler

Het klassieke gietijzeren AGA-fornuis is een culinair stijlicoon. Ondank de rijke historie blijft AGA zich voortdurend vernieuwen. AGA heeft een reeks koelkasten waarin ambitieuze koks hun ingredi?nten op de beste manier kunnen bewaren.

Het klassieke gietijzeren AGA-fornuis is een culinair stijlicoon. Ondank de rijke historie blijft AGA zich voortdurend vernieuwen. AGA heeft een reeks koelkasten waarin ambitieuze koks hun ingredi?nten op de beste manier kunnen bewaren. www.elektrozine.be

Een logische stap, want het gaat immers om goed eten - met behoud van de karakteristieke AGA-sfeer.

Top-design

De nieuwe koelkasten van AGA zijn van onverwoestbare kwaliteit. Ze zijn handgemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen en uiterst betrouwbaar. Daarbij hebben ze hetzelfde prachtige design als de befaamde AGA-cookers en vormen zo een blikvanger in de keuken. Verkrijgbaar in de beroemde AGA-tinten klassiek crème, strak zwart en warm bordeaux rood vervolmaken ze het beeld in de sfeervolle keuken.

Energiezuinig

Achter hun klassieke uiterlijk zijn de AGA-koelkasten uiterst modern. Dank zij hun onover¬troffen energiezuinigheid verwierven ze het Energielabel A+. Vanzelfsprekend bevatten zij geen stoffen die de ozonlaag kunnen aantasten. Een uniek luchtstroomsysteem zorgt het hele jaar door voor een optimale koeling zonder ijsafzetting. Met het oog op gebruik in woonkeukens zijn de koelkasten met slechts 39 decibel buitengewoon stil.

Geavanceerde koelkast

De nieuwe AGA-koelkast is verkrijgbaar met een capaciteit van 470 liter en 580 liter. Het interieur is ingedeeld in drie koelzones met afzonderlijke elektronische temperatuurregeling. U kunt de koelkast dus exact afstemmen op uw wensen. Ondanks hun klassieke uiterlijk hebben de koelkasten de meest geavanceerde opties zoals een energiebesparende vakantie¬modus en een shoppingmodus waarmee u uw boodschappen snel kunt laten afkoelen. Als de temperatuur in de koelkasten oploopt, bijvoorbeeld doordat de deur open blijft staan, geven de apparaten een waarschuwingssignaal.

Flexibele onderlade voor vers houden, koelen én vriezen

De onderlade van de door AGA ontworpen koelkasten biedt uitzonderlijk grote flexibiliteit. Deze is uitgerust met de zogenaamde TriMode-optie, waarmee u zelf de temperatuur kunt instellen tot -22°C. Hierdoor kunt u de lade naar wens gebruiken als vershoudlade, als koelcompartiment of zelfs als diepvriezer. En u kunt deze functies afwisselen wanneer de omstandigheden daarom vragen.

Reacties