ETNA limited edition koelkast Urban Jungle 

Altijd groen in huis!

10 April 2019

ETNA introduceert de limited edition Urban Jungle koelkast in retro stijl. Deze exotische uitvoering is het winnende ontwerp van de designwedstrijd die het merk onlangs uitschreef als onderdeel van de #kissmyretro campagne. De roomwitte koelkast met vriesgedeelte heeft een dessin met weelderige groene bladeren. Met de nieuwe lijn die ETNA vorig jaar lanceerde speelt zij in op twee trends: de industriële keuken met warme kleuren en de duurzaamheidstrend. De limited edition Urban Jungle heeft een adviesprijs van €1.499,-.

De Urban Jungle koelkast met energielabel A+++ heeft een flexibele indeling en speciale koelgedeeltes waarin fruit, groenten en vlees langer houdbaar blijven. Het ruime vriesgedeelte heeft een LowFrost vak om ijsvorming te voorkomen. Duurzaam, praktisch en gebruiksvriendelijk.

Evergreen

De designwedstrijd was onderdeel van de landelijke #kissmyretro social media campagne bij de introductie van de nieuwe collectie Retro koelkasten. Hiermee wilde het Nederlandse keukenmerk consumenten op een inspirerende en actieve manier kennis laten maken met de line-up. Romy van Delft, de winnares van de wedstrijd, liet zich voor het Urban Jungle ontwerp inspireren door de interieurtrends maar er zat eigenlijk ook een praktisch idee achter haar inzending. “Ik houd van de industriële look met mooie planten, alleen die houden het bij mij nooit lang vol. Met deze koelkast heb ik altijd groen ik huis!”. ETNA werkt op dit moment aan de lancering van de tweede editie van de #kissmyretro campagne.

Voor meer informatie en verkooppunten kijk op www.etna.nl.

Reacties