Foto: 2018-03/Fruitschaal Barknest van Alessi.jpg

Tafel op z'n paasbest

6 must haves voor op de perfecte paasbrunch

Een lentezonnetje, bloesems aan de bomen en chocolade-eitjes verspreid in de tuin? Ja hoor, Pasen komt dichterbij. Een ideaal excuus om net iets langer aan de brunchtafel te zitten. Een eitje, een vruchtensapje en vooral: een goedgevulde brunchtafel. Deze zes items moet je hebben om je brunchplezier te verdubbelen.

Nest van fruit

Wat is een brunch zonder een heerlijk stukje fruit? Om de vruchten stijlvol op tafel te plaatsen is Barknest van Alessi ideaal. De schaal in de vloeiende vorm van een vogelnestje haalt de lente naar tafel.

 

BuzziSuzzi voor een busy tafel

BuzziSuzzi vormt het fundamentele middelpunt van jouw brunchtafel. Het roterende dienblad is soepel, handig én mooi. Het houten oppervlak zorgt voor een vloeiende draaibeweging en zodat iedereen overal bij kan.

 

Eggcellent eierpannetje

Een origineel eitje op tafel? Kies dan voor dit schattige eierpannetje Tegamino van Alessi. De speelse vorm van een spiegelei springt meteen in het oog, waarbij de grillige randen van het eiwit de handvaten zijn, en het eigeel de pan. Je kan je eenmanseitje zo uit de pan serveren!

Gekruide tafel

Ben je het zat om armen vol kruidenpotjes te verhuizen van de kast naar de tafel? Dan heeft ORGALUX voor jou dé oplossing. De kruidenhouder van ORGALUX is een gewilde keukenassistent door zijn gebruiksvriendelijkheid en orde. Neem de houder uit je lade en breng hem zo naar de tafel of het fornuis. De ORGALUX-kruidenhouder is verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, van roestvrij staal tot eikenhout.

Altijd vers brood

Voor een heerlijke brunch neem je de tijd. Maar veel tijd heeft vers brood niet nodig om toch wat van zijn zachtheid te verliezen. De multifunctionele broodcontainer van wit aardewerk van bulthaup houdt je brood heerlijk vers, terwijl het deksel dienst doet als broodplank.

Vogelvrij zitje

De gele birdy van hülsta staat garant voor urenlang zitplezier. Deze vrolijke vogel is een graag geziene gast aan elke tafel. Ongedwongen en multifunctioneel past deze poef perfect rond de tafel.

Reacties
Anderen bekeken ook